Formació

Intensiu COSSOC: Equilibris acrobàtics per a ballarins

Cursos intensius o de curta durada

El 27 d'Abril del 2024

Telègraf, 67, Barcelona

de 10 a 13 h

26 d'Abril del 2024

35€

35 €

Per a Professionals

nunArt Guinardó

nunArt Guinardó

Anamaría Klajnšček (Eslovènia) i Magí Serra (Catalunya)

https://guinardo.nunartbcn.com/ca

A través del procés de creació de COSSOC, Anamaría Klajnšček (Eslovènia) i Magí Serra (Catalunya) creen un treball de partnering sobre l'ús del canvi de pes equitativament entre dos cossos, més enllà de les seves dimensions, és a dir, la importància recau en com fem el traspàs de pes entre dos cossos o més.

El taller posa al centre la recerca de l'equilibri com a font d'activitat inesgotable. Des dels equilibris interns del nostre cos fins als equilibris més complexos, cada situació petita o gran és un repte molt complex on descobrir el funcionament del nostre cos i la relació amb l'espai.

El taller es basa en un desenvolupament gradual, que va des dels principis bàsics per connectar amb el cos i l'espais, exercicis tècncis on desplaguem les eines i espais d'exploració i improvisació on es puguin integrar les informacions proposades i començar així a testar els límits d'un mateix fins poder arribar a situacions físiques de més pes i més complexes inspirades en formes dels equilibris acrobàtics, icarians i pourters de grup. Perquè l'objectiu del taller és poder arribar a lidiar amb situacions de risc sense perill, gràcies a la integració amb l'espai, la confiança amb el grup i la disponibilitat d'un mateix.