Formació

Intensiu amb Rober Gómez

Formació Universitària, Postgraus i Masters

El 18 de Maig del 2024

Telègraf 67, 08041, Barcelona

18 de maig, dissabte, de 10 a 13 h

18 de Maig del 2024

35€

35 €

Intermig i Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Rober Gómez

https://guinardo.nunartbcn.com

Farem un treball físic basat en la improvisació, cada participant triarà la intensitat i nivell amb què vol afrontar les propostes. Analitzarem i observarem l'anatomia del cos en moviment per observar la mobilitat i la capacitat articular del cos. Treballarem amb motors de creació de moviment, pautes per generar i conduir el cos. Un cos que pensa i un cap que intueix. Es fomentarà lús de tots els coneixements tècnics de cada participant i de la consciència corporal de cada persona com a excusa per escalfar, obrir, preparar i entrenar el cos.

No hi haurà exercicis de coreografia, tot es farà amb el mapa del cos i l'experiència a la sala, i la influència dels altres participants.

La idea és observar el cos, l'espai i la ment. Despertar els sentits i trobar més plaer i creativitat a l'hora de moure's.

Un cop finalitzada la classe, si el temps no apressa, crearem materials junts o aprendrem materials del repertori de l'intèrpret.

Rober Gómez
Graduat a l'Institut del Teatre el 2005. Ha treballat amb companyies com It Dansa, Bonachela Dance Company, Galili Dance, Gelabert-Azzopardi, Staatstheater Oldenburg, Staatstheater Mainz, Cooperativa Maura Morales, Club Guy & Roni, La Veronal, Sol Picó i també amb Eulàlia Bergadà i Ariadna Montfort (Premis de Dansa Institut del Teatre 2015/2016), entre d'altres.
Nominat dues vegades com a millor intèrpret de dansa masculina als Premis Butaca de Barcelona 2019/2022. Com a repetidor ha treballat a la reposició de peces de Guy Weizman a la companyia Ballet Konzert Bern, i a l'Escola Superior d'Arts (AHK) d'Amsterdam. El 2014 es titula com a instructor d'Ashtanga Yoga i Rocket Yoga. Des de llavors compagina la dansa i el ioga.
És membre i fundador d'Hotel Colectivo Escénico, el seu projecte artístic. Actualment estan de gira amb la peça AQUÍ de Lorena Nogal.
D'altra banda, juntament amb la ballarina Virginia Gimeno, tots dos creen i giren diverses peces des de fa uns anys. WhiCh, duet creat per Virgínia; Ki, 1er premi del Bionic Festival 2022 a Madrid i Punteggio per due Corpi actualment de gira a Red Escena 2024. Podrem veure'ls també amb Kalidoscoph que està en procés de creació.