Formació

Intensiu amb Pau Aran

Cursos intensius o de curta durada

Del 19 al 20 de Decembre del 2020

Alegre de Dalt 55 1erB , Barcelona

De 10 a 15h

16 de Decembre del 2020

110€

95

Intermig i Avançat

Area, Espai de Dansa i Creació

Area, Espai de Dansa i Creació

Pau Aran

http://www.areadansa.com

info@areadansa.com

PAU ARAN

ballarí, coreògraf i professor

Pau Aran és un ballarí, coreògraf i professor independent amb base a Berlín i Madrid. Lidera projectes creatius i tallers, així com la construcció de ponts dins de la comunitat artística.

Nascut a les costes mediterrànies catalanes, Pau va començar la seva carrera professional a través de la dansa de saló i el jazz modern, on el seu interès es va expandir cap a múltiples formes de moviment expressiu.

Durant els seus estudis al Conservatori Professional de Dansa 'Mariemma' de Madrid, Pau va ser excepcionalment convidat a assistir a la Universitat de les Arts Folkwang d'Essen, Alemanya. Això el va portar a la seva formació més significativa fins a la data, a Wuppertal i sota la direcció de Pina Bausch. Pau ha ballat en més de vint produccions de Pina Bausch, i continua ballant amb l'internacionalment reconegut Tanztheater Wuppertal - Pina Bausch com a artista convidat.

Com a artista independent des de 2013, Pau es dedica a desenvolupar el seu llenguatge de moviment personal a través de projectes col·lectius multidisciplinaris arreu del món, i realitzant tallers creatius amb i per a diversos artistes i comunitats.