Formació

Intensiu amb Los little guys: little (loco)motion

Cursos intensius o de curta durada

Del 26 al 27 de Novembre del 2022

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

26 i 27 de novembre, dissabte i diumenge, de 10 a 14 h

26 de Novembre del 2022

75€

75 €

Intermig i Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Erik Elizondo i Dimitri Kalaitzidis

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/intensius/intensiu-amb-los-little-guys

nunart.creacions@gmail.com

En aquest taller ens enfocarem en elements de recerca física a través de l'estudi d'improvisació de moviment per descobrir el rang i la complexitat del nostre potencial físic. Creant com a fundament la connexió amb el terra a través dels nostres peus, abordarem la improvisació afegint impulsos motrius, per acumular complexitat amb l'ús de diferents capes d'enfocament cap al nostre cos.

L'enfocament estarà en transitar tota aquesta energia cap a allò lúdic per així crear nous patrons de moviment, trencar vells hàbits, i activar àrees específiques del cos que cada persona podria tenir bloquejades individualment. Ens mourem en aquesta investigació i deixarem temps perquè cada persona trobi el seu propi ritme. Començarem a prendre aquestes estructures d'impuls sumant més nivells addicionals per continuar analitzant i coordinant les formes de moure'ns per l'espai.

L'objectiu d'aquest taller és oferir una perspectiva diferent de com entrem a les pràctiques d'improvisació de moviment, desafiant el cos, la ment i la connexió entre els dos. I en com portar més consciència, claredat, i variació en la manera com ens movem i així com utilitzar aquesta informació per continuar desenvolupant i gaudint la nostra pròpia recerca personal.