Formació

Intensiu amb Clémentine Télésfort i Lisard Tranis

Cursos intensius o de curta durada

Del 06 al 10 de Decembre del 2021

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

Del 6 al 10 de desembre, de dilluns a divendres, 11-14 h

06 de Decembre del 2021

175€

175 €

Nivell Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Clémentine Télésfort i Lisard Tranis

https://guinardo.nunartbcn.com

nunart.creacions@gmail.com

Des de 2017 Lisard (CAT) i Clémentine (FR) han estat desenvolupant una pràctica compartida influenciada per les seves diverses experiències en companyies internacionals com Guy Nader & Maria Camps o Lali Ayguadé. A partir d'aquí, van començar a facilitar tallers a artistes professionals de dansa i circ i són regularment convidats a dirigir seminaris en institucions i programes de formació professional.

-------------

Partnering

El taller està dirigit a persones de totes les disciplines interessades en ampliar la seva experiència de partnering i perfeccionar la seva habilitat en connectar-se i escoltar l'altre.

Convidem als participants a investigar quatre aspectes principals de la nostra pràctica com a artistes: sensibilitat, control, disponibilitat i adaptació creativa. La classe abordarà l'eficiència del moviment, la qualitat de lectura del moviment de l'altre i la recerca de l'equilibri entre les intencions i els desenllaços de la nostra exploració compartida. Oferirem diverses eines que ajudaran a aprofundir la comprensió dels principis fonamentals utilitzats en el treball de parella, com ara: compartir i transferir pes, generar i utilitzar el momentum, bregar amb canvis de direcció, velocitat i nivells, economitzar la força i diferenciar-la de la potència, conrear la confiança i la seguretat en rols compartits i equilibrats. Desitgem compartir eines que permetin als participants investigar el seu propi moviment original i desafiar la seva pràctica com a artistes més enllà de limitacions tècniques. Ens interessa la qualitat de les relacions que cultivem amb nosaltres mateixos i amb els altres, formant un cos sensible i receptiu que pot donar curs a la nostra imaginació i donar suport al nostre estat performatiu.