Formació

Intensiu 4H 'Catching limits' amb Nadine Gerspacher

Cursos intensius o de curta durada

Del 25 al 26 de Març del 2023

Telègraf 67, 08041, Barcelona

25 i 26 de març, dissabte i diumenge, de 10 a 14 h

25 de Març del 2023

75€

75 €

Nivell Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Nadine Gerspacher

https://guinardo.nunartbcn.com

nunart.creacions@gmail.com

El treball de Nadine explora la dansa contemporània, incorporant tasques de moviment i situacions que connecten les persones de manera lúdica i se centren en l'energia del llenguatge corporal. La classe consta d'exercicis per despertar el cos i generar consciència de tot l'instrument físic. Es presta atenció a la respiració, l'articulació articular, el to muscular i l'estabilitat per millorar la força física.

Nadine convida els estudiants a participar en exercicis tècnics, com ara treballs de terra, jocs i composició de frases desafiants. Els estudiants aprenen a activar i fonamentar el seu centre d'una manera que els permeti experimentar una llibertat òptima en el seu moviment. Les improvisacions guiades i els jocs destaquen les activitats de classe per donar suport a la lúdica i la creativitat en el moviment i l'expressió.

Nadine genera un ambient càlid i inspira els estudiants a treballar de manera intel·ligent i a superar els seus límits. La seva fisicitat es defineix per un moviment cru i potent equilibrat amb una atenció especial als detalls, especialment en el moviment de les mans. Jugant amb diferents textures, canviant de lleuger a gruixut, el seu moviment és una recerca constant de sorpreses.

Com a coreògrafa concep i dóna vida a personatges dins de mons imaginatius on l'absurd, la poesia i la fisicalitat sense filtre s'uneixen de manera narrativa. Moments grotescos plens d'humor, vulnerabilitat i transformació són marques registrades de les seves peces.