Formació

INICIACIÓ A LA DANSA CONTEMPORÀNIA amb Maria Hernando, grup dilluns

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 04 d'Octubre al 20 de Decembre del 2021

Carrer Sepúlveda 85, baixos dreta, Barcelona

Tots els dilluns de 20h a 21:30h

20 de Decembre del 2021

80€

72

Nivell inicial

La Visiva

La Visiva

Maria Hernando

http://www.lavisiva.org/uncategorized/iniciacio-a-la-dansa-contemporania-amb-maria-hernando/

info@lavisiva.org

GRUP DILLUNS

Del 4 d’octubre al 20 de desembre (10 sessions; dies 1 de novembre i 6 de desembre festius). Tots els dilluns de 20h a 21.30h

Preu: Curs sencer: 80€ / classe solta: 12 eur

GRUP DIJOUS

Del 7 d’octubre al 16 de desembre (11 sessions). Tots els dijous de 20.30h a 22h

Preu: Curs sencer: 88€ / classe solta: 12 eur

10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD

+Info i inscripcions: info@lavisiva.org

** Durant les classes es garantiran les mesures de seguretat i higiene. Per aquesta raó, l’aforament serà limitat.

*** En cas de que les classes no es podràn fer presencialment a causa de les restriccions en relació amb la Covid-19, la continuitat del curs es garantirà amb classes online.

Ens endinsarem en la dansa contemporània exploraran els codis i les eines de la seva expressió, establint principis tècnics. Determinarem diferents connexions i alineacions en el cos i indagarem en la nostra anatomia. Abordarem fonaments propis com la gravetat, la velocitat, la progressió, la força, la musicalitat i l l’escolta.

Ballarem frases coreogràfiques, passant per diferents nivells. Però també investigarem des de la improvisació, a partir de diferentes eines i de diverses propostes guiades de moviment. Ens entregarem al llenguatge de la dansa, al moviment, al joc, a l’exploració, a la inquietud i la curiositat.

MARIA HERNANDO BLASCO

Estudia dansa contemporània a AREA Espai de dansa i creació (Barcelona) i a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance). L’any 2011 forma part del programa d’intercanvi de la Tisch School of the Arts, a la Universitat de Nova York. Actualment forma part de la peça “Gran Bolero” de Jesús Rubio Gamo (Premi Max a Millor espectacle de dansa 2020). Ha sigut integrant de la Producció Nacional de Dansa, amb qui ha ballat “L’Estol”, de Roser Lòpez Espinosa i “Many”, de Thomas Noone. També ha format part de La Petita Malumaluga, companyia especialitzada en espectacles per a nadons i les seves famílies, per a qui balla “My baby is a Queen”. I durant dues temporades treballa amb la companyia eslovaca Divadlo Studio Tanca, on interpreta peces de creadors i coreògrafs com Julyen Hamilton, Jozef Frucek, Peter Mika/Olga Cobos, Stanislava Vlceková, i Milan/Zuna Kozanek. Ha ballat en videoclips i òperes, i ha coreografiat un parell de solos i per a esdeveniments de videomapping. Imparteix classes de tècnica de dansa contemporània, eines d’improvisació i partnering. Se sent especialment interessada per la improvisació, la composició instantània i el moviment autèntic i d’investigar el moviment més enllà del resultat i de la narrativa final.