Formació

INICIACIÓ A LA DANSA CONTEMPORÀNIA amb Elena Lalucat

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 25 d'Abril al 20 de Juny del 2022

Carrer Sepúlveda 85, baixos dreta, Barcelona

Tots els dilluns de 20h a 21:30h

20 de Juny del 2022

64€

57 €

Nivell inicial

La Visiva

La Visiva

Elena Lalucat

http://www.lavisiva.org/uncategorized/iniciacio-a-la-dansa-contemporania-amb-lelena-lalucat/

info@lavisiva.org

Del 25 d’abril al 20 de juny (dia 6 de juny festiu) del 2022 (8 sessions)

Tots els dilluns de 20h a 21.30h.

Preu: Curs sencer 64€ / classe solta:12€.

10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD

+Info i inscripcions: info@lavisiva.org

** Durant les classes es garantiran les mesures de seguretat i higiene.

L’objectiu principal d’aquesta classe és familiaritzar-se amb els conceptes bàsics de la dansa contemporania, tant a través d’exercicis tècnics com de la improvisació. Adquirir confiança amb el treball de terra a través de seqüències coreogràfiques i guanyar seguretat amb la verticalitat i els desequilibris partint de principis de recerca com l’ancoratge a terra o la projecció en l’espai.

La classe s’estructurarà amb una sèrie d’exercicis fixats que aniran augmentant de dificultat durant el curs, amb diferents espais per la improvisació guiada i la recerca en parella de diferents mecanismes per generar moviment. S’utilitzarà la inspiració en creadores com Rosalind Crisp, Ben Duke o Jorge Crecis per exposar els temes més complexos com la presència, el focus o la determinació.

Biografia

Elena Lalucat es gradua en Coreografia i Interpretació de la Dansa a l’Institut del Teatre (Barcelona) el 2014. Durant un any realitza una formació amb la Compagnia Zappalà a Itàlia i el 2016 acaba els seus estudis acadèmics cursant un Màster a la London Contemporary Dance School a Anglaterra. Treballa com a ballarina freelance des del 2016 amb diferents companyies i creadores independents en l’àmbit nacional i internacional; Cia Baal (Mallorca), Tilted Productions (Londres), Ana Borrosa, Clàudia Mirambell o Métrica Bàrbara (Barcelona). Des del 2017 treballa de forma estable amb la companyia de teatre físic i titelles Zero en Conducta, des del 2019 col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers i des del 2020 forma part de la companyia de Teatre Visual i d’Objectes, Tercio Incluso. A més, aquest últim any emprèn dos projectes propis: «Unexploded Bomb» (dansa i noves dramatúrgies) amb el col·lectiu PERFECT FATAL ERROR, i «esberlar» (teatre físic i dansa) la primera peça de carrer amb la seva pròpia companyia, L’atapeïda.