Formació

InDance International Dansa Contemporània de EUA

Altres formacions

Del 02 al 03 de Maig del 2022

Carrer Pare Miquel de Sarrià, 8 de la vila de Sarrià, Barcelona, Barcelona

10.00 - 12.00

01 d'Abril del 2022

11€

6

Nivell Intermedi

InDance International

Carrer Pare Miquel de Sarrià, 8 de la vila de Sarrià, Barcelona

Yusha-Marie Sorzano i Jayne Butler

https://indanceinternational.mybigcommerce.com

africamiro@indanceinternational.com

34686353105

Invitació especial per participar a clases de Dansa i veure un espectacle de Danza internacional. Convidem als vostres alumnes, aquest dilluns i dimarts, 2 i 3 de maig de 10:00 a 12:00, a fer un workshop de Dansa al Teatre de Sarrià, una activitat presentada y coordinada per InDance International i UCSB.

Activitat:

Yusha-Marie Sorzano (coreògrafa), originària de la República de Trinitat i Tobago, va rebre la seva instrucció principal a la New World School of the Arts, el Thomas Armour Youth Ballet i el Dance Theater of Harlem. El seu darrer any, va rebre un premi a la millor coreografia de la New World School of the Arts, així com un premi de dansa de la National YoungArts Foundation. Va passar a assistir al programa Ailey/Fordham BFA i al seu tercer any va ser convidada a formar part d'Ailey II. La Sra. Sorzano ha estat membre de Complexions Contemporary Ballet, The Alvin Ailey American Dance Theater, Morphoses, TU Dance, BODYTRAFFIC i Camille A. Brown and Dancers. També ha actuat com a artista convidada amb el LA Dance Project de Benjamin Millepied. La Sra. Sorzano ha actuat en papers principals amb la companyia d'Ailey i en una àmplia varietat d'obres de concert, incloent-hi obres dels famosos coreògrafs Ulysses Dove, Maurice Béjart, Hofesh Shechter, Kyle Abraham i Mauro Bigonzetti. Profundament apassionada pel poderós paper que exerceixen els educadors en la vida dels joves artistes, la Sra. Sorzano gaudeix ensenyant tant a nivell nacional com internacional.

Jayne Butler (coreògrafa i directora) es va graduar a la Universitat de Santa Bàrbara (EE.UU) amb una llicenciatura en dansa el 2021. A través dels seus estudis, va ser capaç de combinar les seves passions per la dansa i el cinema. Després de la graduació, va crear la pel·lícula de dansa Ambient (que es tradueix com a "Medi Ambient") a l'empresa. La pel·lícula explora la relació entre el moviment i el paisatge per transmetre l'enllaç universal que els éssers humans experimenten a l'ombra de la crisi climàtica. Jayne vol agrair a la família Arnhold la seva generositat i la Companyia de Dansa de la UCSB l'oportunitat de crear amb els ballarins.