Formació

Formació sobre gestió emocional i de conflictes, a càrrec de Sílvia Cepero

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

El 03 de Juny del 2024

Eugeni d'Ors 12, Barcelona

de 10 a 14h

31 de Maig del 2024

Activitat gratuïta

Per a Professionals

APdC, APCC, TTP, AGT, AADPC i APGCC

La Caldera Les Corts

Sílvia Cepero

https://www.dansacat.org/formacio-sobre-gestio-emocional-i-de-conflictes-a-carrec-de-silvia-cepero/

projectes@dansacat.org

Els últims anys s’ha posat sobre la taula la necessitat de tenir més cura dels processos de creació, però acostumen a faltar les eines per a fer-ho possible. Visibilitzar dinàmiques relacionades amb la gestió del conflicte, és sovint complex tant per qui ocupa llocs de lideratge en processos de creació com per l’equip artístic que en forma part. Aquest taller teòric-pràctic, proposa eines per a la gestió emocional que poden ser útils per a qualsevol persona que hagi d’afrontar un procés de creació o la producció d’un espectacle. Es proposarà una aproximació integral al conflicte, oferint alternatives al model punitiu i proposant connectar amb el potencial creador i transformador.

El dilluns 3 de juny les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP organitzen una formació sobre gestió emocional i de conflictes, a càrrec de Sílvia Cepero. El curs serà presencial de 10 a 14h. A La Caldera les Corts, i s’organitzarà a través del contingut següent:

El taller està composat per dos blocs, que combinen teoria i pràctica. El primer bloc consistex a fer una aproximació integral a la gestió emocional i del conflicte basada en la facilitació de grups, la teoria dels sistemes vius complexos i l’elderatge. Es tractaran:

– La diferència com amenaça. La combustibilitat i la càrrega emotiva. El Triangle Dramàtic: Perseguidor. Seguidor. Víctima. Actituds davant d’un conflicte. Escalada d’un conflicte. Acusacions.

Després es passarà al segon bloc que tractarà la gestió emocional i del conflicte des de la Teoria del Treball de Processos. On s’abordarà:

– La Democràcia profunda: Els rols i el rang en el conflicte. Fases del conflicte. Procés primari i procés secundari. El vector de la violència. Els límits. El potencial transformador del conflicte.

Les places són limitades. Formació gratuïta i exclusiva per a persones membres de les entitats organitzadores.