Formació

Formació en Producció d'Arts Escèniques

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 08 de Gener al 20 de Març del 2024

Sancho d'Àvila, 125, Barcelona

Dilluns i Dimecres de 15 a 19H

11 de Decembre del 2023

990€

891 €

Tots els Nivells

Xarxa de Professionals de la Producció d'Arts Escèniques de Catalunya

ITAEB (Institut de Tècniques de l'Audiovisual i de l'Espectacle de Barcelona)

per confirmar

https://xarxaproductores.org/

formacioproduccio@gmail.com

La Formació en Producció d’Arts Escèniques celebra la seva quarta edició de gener a març de 2024, amb un nou pla d’estudis, un nou equip docent i una nova ubicació.

La Xarxa de Productores ha configurat una metodologia pròpia tenint en compte les necessitats reals del dia a dia de la feina de producció escènica. Així doncs, el pla d’estudis inclou 66 hores lectives amb sessions teòrico-pràctiques, visites formatives a equipaments i l'acompanyament de projectes.

El cos docent de la Formació està composat per una trentena de professionals en actiu, la majoria membres de la Xarxa de professionals de la Producció Escènica de Catalunya, qui compta actualment amb gairebé 400 persones vinculades en companyies, teatres, equipaments, institucions i/o festivals.

A més a més s’ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques professionals no obligatòries durant els mesos de febrer a juliol de 2024 dins el ventall de contactes que conformen l’univers de La Xarxa.

La Formació aposta per una docència de modalitat presencial i una metodologia basada en l'acompanyament i seguiment de l’alumnat. És per això que s’ofereixen espais de diàleg personalitzats amb l’equip gestor i/o docent on generar idees, aclarir dubtes i assessorar als estudiants tant acadèmica com professionalment. I enguany, com a novetat, afegim l’acompanyament a projectes escènics amb la intenció de portar a la pràctica la teoria apresa durant la Formació.

El pla d’estudis també inclou visites formatives a espais de creació i exhibició d’arts escèniques de la ciutat de Barcelona, i rodalies, per tal de conèixer de prop la seva realitat i els professionals que la conformen. Enguany visitarem equipaments com El Graner, l’Ateneu Popular 9Barris, la Nau Ivanow i L’Artesà.

Si vols més informació a la web t'ho expliquem tot, i si tens qualsevol dubte inscriu-nos. Inscripcions obertes fins el 11'DES 2023, només 18 places!