Formació

Flow Force amb Florencia Buzzo - Barcelona, 3 & 4 Juliol 2021

Cursos intensius o de curta durada

Del 03 al 04 de Juliol del 2021

RabaArt District Barcelona · Carrer de Santander, 31, 08020 Barcelona, Barcelona

de 16:30 a 20:30 (8 hores de classe). Total 8 horas de classe. És possible assistir dias per si sols.

03 de Juliol del 2021

85€

76,5 €

Intermig i Avançat

E Motion Bodies

Florencia Buzzo

https://www.emotionbodies.com/events/36-dance-workshop-flow-force-florencia-buzzo-barcelona.html

info@emotionbodies.com

685166358

Flow Force amb Florència Buzzo - Barcelona, ​​3 & 4 juliol 2021

(English below)

LINK PER AL REGISTRE: https://www.emotionbodies.com/events/36-dance-workshop-flow-force-florencia-buzzo-barcelona.html#espanol

Barcelona - 3 i 4 de juliol 2021

Explorem l'eficiència i la potència de el cos des de la força tova, la força sense resistència. Ens preguntem Com podem reciclar i integrar un moviment per generar un altre moviment? Com pot el cos, des de la receptivitat, reciclar i utilitzar una força per generar més potència en el moviment?

- NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT en diferents disciplines. INICIACIÓ també, si vénen amb motivació!

- Les places són limitades a 20 i seran acceptades per ordre d'inscripció.

- Dies i horaris:

=> 3 i 4 de juliol 2021, de 16:30 a 20:30 (8 hores de classe)

Total 8 hores de classe. És possible assistir dies solts.

ON? Art District Barcelona · Carrer de Santander, 31, 08020 Barcelona

A QUI ENS DIRIGIM: Dirigit a professionals i aficionats de disciplines artístiques i acròbates de qualsevol nivell amb experiència en dansa contemporània, clàssic, hip hop, arts marcials, capoeira, teatre, circ, clown, practicants de ioga, etc. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins de el moviment.

PREU:

Preu anticipat fins al dia 16 de Juny 2021:

• Només un dia (4 hores): € 55

• Els dos dies (8 hores): € 85

Preus després de l'dia 16 de juny 2021:

• Només un dia (4 hores): € 70

• Els dos dies (8 hores): € 100

Per a qualsevol pregunta: emotionbodies@emotionbodies.com o (+34) 685 166 358 (Pep Nebot)

Formulari d'inscripció: https: //www.emotionbodies.com /.../ 36-dance-workshop-flow ...

*********

Flow Force with Florència Buzzo - Barcelona, ​​3 & 4 juliol 2021

Explorem l'eficiència i la potència de el cos des de la força tova, la força sense resistència. Ens preguntem Com podem reciclar i integrar un moviment per generar un altre moviment? Com pot el cos, des de la receptivitat, reciclar i utilitzar una força per generar més potència en el moviment? Per ex. com podem reciclar la força de grabedad i utilitzar-la a favor del nostre moviment? Totes les forces, externes i internes, poden ser reciclades i utilitzades a favor de la nostra dansa. Busquem ballar amb el cos i no sobre ell; és a dir la nostra porta és la sensibilitat, la sensopercepció, que habilita la integració, per ballar amb la força que neix en les relacions. La potència del sensible.

EL MOVIMENT COM RELACIÓ.

Integrar per ballar amb. No només ens movem, sinó que ens deixem moure per -com en tota relació -.
Experimentem el poder que neix en la fluïdesa de moure i ser mogut.

Ens prendrem el temps d'obrir la sensibilitat del nostre cos per relacionar-nos amb totes les nostres parts i integrar-les, amb els nostres ossos, amb els nostres líquids, amb les nostres fàscies, amb les nostres ganes i amb l'energia que ens travessa o no, per ballar amb ella. Treballarem en com desbloquejar i connectar totes les parts; per generar més mobilitat, llibertat i independència entre elles (per ex. l'espai entre els ossos), perquè el moviment pugui circular, i posar el focus de la dansa a la CIRCULACIÓ DEL MOVIMENT. Habitant-des el més petit, observant com un moviment esta fet per infinits micromoviments.

Eines / tècniques proporcionades:

Acrobàcia, Dansa Contemporània, sensopercepció, pràctiques somàtiques i arts marcials - com l'Aikido - per enriquir el llenguatge i abordar el moviment i les acrobàcies des d'un cos fort, flexible i sensible.

"Escoltar és potenciar ... Obrint portes ... connectant canals per moure i deixar-nos moure a través de les lleis de la dinàmica que mouen els teus ossos, les teves líquids, els teus instints ... i conviure amb elles ... i ballar amb elles ... Tornar a despertar la intel·ligència animal de el cos ... habitar ... i confíar al. Què és estar disponible? "

La mirada interna.

El mètode d'ensenyament busca inspirar i compartir la curiositat pel cos i el autoconicimiento, obrint la sensibilitat endins per relacionar-nos, des de la pròpia mirada que s'observa i s'estudia a si mateixa.

*********************

Florència Buzzo. BIOGRAFIA.

Nascuda a Buenos Aires, des de la seva adolescència comença els seus estudis en la música, l'Aikido i la Acrobàcia. Acaba els seus estudis de música a la E.M.P.A i en 2005 comença a estudiar Contact Improvisació, Dansa Contemporània, i Expressió Corporal en l'U.N.A. Després continua els seus estudis aprofundint molts anys a la Dansa Contemporània, FLYNG Low, Improvisació i la Acrobàcia de pis. En la seva recerca personal aprofundeix cada vegada mes la fusió entre l'acrobàcia i la dansa, utilitzant com a base despertar l'escolta i la consciència corporal, en la recerca d'investigar QUE GENERA MAJOR DISPONIBILITAT EN EL COS CAP AL MOVIMENT, per tant estudiar també que és el que impedeix el fluir energètic i dinàmic de el moviment. Així contínua enriquint les seves coneixia