Formació

Flow Acrobatics Workshop amb Kenan Dinkelmann

Cursos intensius o de curta durada

Del 10 al 11 de Setembre del 2022

Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona

Dies 10 i 11 de Setembre de 2022, de 10:00 a 15:00. (10 hores de classe)

11 de Setembre del 2022

120€

108 €

Intermig i Avançat

Area, Espai de Dansa i Creació, Barcelona

Area, Espai de Dansa i Creació, Barcelona

Kenan Dinkelmann

https://www.emotionbodies.com/

emotionbodies@emotionbodies.com

Flow Acrobatics Workshop amb Kenan Dinkelmann

- Dansa contemporània amb incursions a les acrobàcies; Preparació física per al treball acrobàtic, introducció de maniobres avançades i elements d'acrobàcia de pis, equilibri, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, realització d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències, aprenentatge de frases de moviment i treball en equip.

Barcelona - 10 i 11 de Setembre de 2022, de 10:00 a 15:00. (10 hores de classe)

Més info i vídeos del material de la proposta:

https://www.emotionbodies.com/events/44-flow-acrobatics-kenan-dinkelmann-barcelona-dance-3.html

- NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT.

- Les places són limitades i seran acceptades per ordre dinscripció.

És possible assistir dies solts. La sala és oberta 20 minuts abans per escalfar.

ON? 300 m2 espai professional de dansa - Àrea Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

A QUI ENS DIRIGIM: Ballarins professionals, estudiants de dansa de nivells intermedi i avançat, persones de circ, artistes, amants de les arts marcials, practicants de ioga i persones interessades en el moviment. Moure amb alta motivació per aprendre nous camins del moviment.

PREU: SOCIS APDC cal apliar un 10% de descompte.

Preu anticipat abans del 18 de gener:

- 1 dia: 70 € (5 hores de classes)

- 2 dies: 120 € (10 hores de classes)

Preus després del 18 de gener:

- 1 dia: 80 € (5 hores de classes)

- 2 dies: 135 € (10 hores de classes)

Per a qualsevol pregunta: info@emotionbodies.com o (+34) 685 166 358 (Pep Nebot)

Formulari d'inscripció: https://www.emotionbodies.com/events/44-flow-acrobatics-kenan-dinkelmann-barcelona-dance-3.html

*****

L'intensiu passarà per la preparació física per al treball acrobàtic, la introducció de maniobres avançades i els elements d'acrobàcia de pis, equilibri, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, implementació d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències, aprenentatge de frases de moviment i treball en equip.

Inspirant-se en les arts marcials i el ioga, l'escalfament té el propòsit de sintonitzar els ballarins en un estat clar i subtil de cos i ment abans de la seva pràctica i execució. S'introduiran postures desafiadores juntament amb el moviment del moviment amb moviments circulars i espirals per proporcionar una millor consciència del cos, especialment per als canells i les cames.

L'escalfament és seguit per una sèrie de patrons de moviment utilitzats com una eina per explorar la mecànica de la columna vertebral. Introduint dinàmiques de balanceig, estabilització, caiguda, balanceig, volteig i fusió per mantenir el flux sense tensió innecessària. Els patrons augmentaran en complexitat i després s'uniran en seqüències més llargues amb elements acrobàtics.

La part principal del seminari consisteix en frases de moviment d'alta energia basades en el treball coreogràfic de Kenan, que està influenciat per diversos orígens com ara Capoeira, Judo, Release-Technic i Breakdance.

Les tasques d'improvisació, ja sigui soles o amb un company, seran presents durant tot el taller per explorar el material del moviment des d'un altre punt de vista.

**********************************

SOBRE KENAN DINKELMANN

Kenan Dinkelmann va créixer a Passau, Alemanya i es va graduar a Artez, School of Dance, Arnhem amb una llicenciatura en arts escèniques i va completar el programa de postgrau SEAD Bodhi Project, dirigit per Susan Quinn, on va fer una gira per obres de Jozef Frucek i Linda Kapetanea, Martin Nachbar i Robert Clark a Europa. Com a ballarí independent, Kenan va treballar amb Johannes Wieland, Marion Sparber i Anton Lachky. Des del 2015 fins al 2017 es va unir a la companyia de dansa Stadttheater Bielefeld on va ballar en obres de Wim Vandekeybus, Simone Sandroni i Sharon Fridman. Kenan és professor convidat a Die Etage, Berlín, Stadttheater Bielefeld i la Universitat de Bielefeld.

Política de cancel·lació:

Si el taller es cancel·la per algun motiu imputable a l'organització o més enllà del control, l'organització té l'obligació de reemborsar la suma total pagada pel participant. Si cancel·la el participant, lamentem no podem fer cap reemborsament. Assegureu-vos que teniu disponibles les dates.