Formació

Floor work i Acrobatics Workshop - Samuel Baxter - Barcelona, 2&3 Desembre 2023

Cursos intensius o de curta durada

Del 02 al 03 de Decembre del 2023

Barcelona, Barcelona

De 10:00 a 15:00

02 de Decembre del 2023

120€

108

Tots els Nivells

E Motion Bodies

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

Samuel Baxter

https://www.emotionbodies.com/events/58-floorwork-and-acrobatics-workshop-samuel-baxter-barcelona-december-2023.html

info@emotionbodies.com

685166358

Dansa contemporània amb incursions a les acrobàcies; Preparació física per al treball acrobàtic, introducció de maniobres avançades i elements d'acrobàcia de pis, equilibri, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, realització d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències, aprenentatge de frases de moviment i treball en equip.

Esdeveniment: Floor work and Acrobatics Workshop With Samuel Baxter
Data: Dissabte 2 i Diumenge 3 de Desembre 2023 (de 10:00 a 15:00)
Durada 10 hores de classe
Hora d'obertura: 20 minuts abans
Ubicació: Espai de 225 m2 amb terra professional de dansa. Àrea Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.
Nivell: NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT en diferents disciplines. INICIACIÓ també, però amb motivació!
Dirigit per a: Professionals i estudiants de dansa, professionals i estudiants d'altres disciplines i amateurs de qualsevol disciplina de cos. Gent de circ, artistes, amants de les arts marcials, practicants de ioga i persones interessades en el moviment. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins del moviment.

Preu
Anticipat fins al 14 de Novembre 2023:

1 dia: 75 € (5 hores de classes)
2 dies: 120 € (10 hores de classes)
Després del 18 de novembre 2023:

1 dia: 90 € (5 hores de classes)
2 dies: 140 € (10 hores de classes)
BIO I PROPOSTA DE WORKSHOP - SOBRE SAMUEL BAXTER

Artista radicat a Londres, Samuel Baxter es va graduar de l'Escola Nord de Dansa Contemporània amb una llicenciatura (Hons) el 2016.

El seu camí creatiu l'ha portat al teatre i presentacions a l'aire lliure, cinema, publicitat, vídeos musicals, westend, captura de moviment, direcció de moviment, ensenyament nacional i internacional, creació de contingut i tutoria a les xarxes socials.

Samuel Baxter Workshop 5 Treballant amb companyies i coreògrafs com Zoo Nation, James Wilton Dance, Southpaw Dance Company, Anton Lachky, Chris Scott i Mandy Moore. A més de diverses produccions cinematogràfiques, va treballar amb directors com Tom Hooper, Paul Thomas Anderson, Mark Webb, Nia DeCosta, Jon M. Chu, Micheal Gracey i Danny Boyle. A més de treballar en produccions cinematogràfiques de Disney i Marvel.

L'estil de moviment característic de Samuel ha estat elaborat al llarg de molts anys. Tenint com a base una barreja de break, capoeira i gimnàstica, fusionats amb la seva formació en dansa contemporània.

La base de la pràctica docent de Samuel prové de la seva experiència dins del col·lectiu docent Ferus Animi Terra Nova, del qual és col·laborador des del 2016. En essència, la seva pràctica explora com podem digerir i replicar informació altament complexa (moviment, ritme, interpretació). ) de la manera més eficient possible. Quan podem observar i què tan bé podem replicar-ho? Farem servir aquesta base per explorar frases i elements tècnics del treball preliminar al llarg del taller.