Formació

Festival Deltebre Dansa

Cursos intensius o de curta durada

Del 03 al 16 de Juliol del 2023

Carpes formació professional Festival Deltebre Dansa, Deltebre

La inscripció a la formació professional inclou, a més dels tallers professionals en horaris de matí i tarda, accés gratuït als espectacles programats i al cicle de conferències del Deltebre Dansa 2023.

23 de Juny del 2023

850€

765 €

Per a Professionals

ROPA / Roberto Olivan Performing Arts

Festival Deltebre Dansa

AKRAM KHAN, ALLEYNE DANCE, WIM VANDEKEYBUS, LUCIJA ROMANOVA, RAKESH SUKESH, NATALIA GABRIELCZYK (HOFESH SHECHTER COMPANY), ANTON LACHKY, LALI AYGUADÉ, HORACIO MACUACUA, JASMIN VARDIMON, ERNA ÓMARSDÓTTIR & HALLA ÓLAFSDÓTTIR, CHEY JURADO, LAJA FIELD

https://www.deltebredansa.com/

participants@deltebredansa.com

+34 664 061 506

Després de 17 anys en escena, el Festival Deltebre Dansa s'ha convertit en un referent internacional de la dansa, el circ i les arts escèniques. Milers de persones i centenars d'artistes d'arreu del món es reuneixen al Parc Natural del Delta de l'Ebre, a 2 hores de Barcelona, per viure una experiència particular, avantguardista, multicultural i d'alta qualitat artística i humana.

És un espai on els professionals de la dansa i el circ poden provar diferents llenguatges de moviment, desaprendre per tornar a aprendre i, sobretot, celebrar el moviment. Tria un dels itineraris formatius i tingues l'oportunitat d'aprendre dels millors: Akram Khan, Jasmin Vardimon, Wim Vandekeybus, Alleyne Dance, Rakesh Sukesh, Lali Ayguadé, Chey Jurado, Lucija Romanova, Anton Lachky, Laja Martin, Horacio Macuacua, Erna Ómarsdóttir i Halla Ólafsdóttir, Natalia Gabrielczyk i Pino Basile.