Formació

FER-SE PRESENT: AL LLINDAR DE L’INVISIBLE

Cursos intensius o de curta durada

Del 22 al 24 d'Octubre del 2021

C/ Anselm Clavé, 67, 3r, Mollet del Vallès

Divendres de 17:00 a 21:00 Dissabte de 09:30 a 19:30 Diumenge de 09:30 a 15:30

20 d'Octubre del 2021

140€

115 €

Tots els Nivells

CRA'P, pràctiques de creació i recerca artística

CRA'P, pràctiques de creació i recerca artística

Toni Cots

http://www.cra-p.org/?p=13307

info@cra-p.org

666763504

El LAB es realitzarà dins d’un marc de reflexió i transmissió sobre el fet escènic i creatiu. A partir de pràctiques individuals i de propostes compartides es genera un espai d’anàlisi i investigació sobre la forma, el temps i la presència en el llenguatge del que avui anomenem art escènic i els seus models de representació.

S’abordarà què entenem per moment present i la seva significació en l’acció – les seves qualitats, densitat, i multiplicitat de capes, que fan possible que cada detall cobri vida.

El LAB està basat en un principi de reciprocitat que es nodreix de les experiències, aportacions, capacitats i propostes de cada participant. A partir de les pròpies inquietuds, preguntes o punts de vista es desenvolupa un procés de diàleg i es construeixen mapes de coneixements compartits.

Dirigit a practicants de les arts escèniques i qualsevol persona interessada en els processos de creació.

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques, i gestor de projectes culturals internacionals. Ha estudiat dansa contemporània a Europa, i diverses tradicions escèniques i arts marcials a Índia, Bali i Japó. Durant 10 anys ha estat actor de l’Odin Teatret i membre de l’ equip pedagògic de l’ISTA – International School of Theatre Antropology fins al 1985. Ha dirigit programacions, activitats i festivals internacionals a diferents països i ciutats (Sitges, Copenhaguen, Amsterdam, Barcelona, etc.). Ha generat projectes internacionals de caràcter cultural d’implicació social en diferents països i contextos. Els seus projectes culturals, creacions artístiques, sota el nom de Basho i el seu propi, han estat presentats i realitzats a països d’Europa, Sud de la Mediterrània, Llatinoamèrica i Àsia. Del 2001 al 2010, ha impulsat i coordinat, amb Malpelo, el centre L’animal a l’esquena. De 2007 a 2010 ha dirigit el Màster MACAPD – Master in Contemporary Arts Practice & Dissemination. Del 1999 al 2019 ha estat membre del consell de redacció de la revista Performance Research (Routledge). Actualment és membre fundador de CRA’P.