Formació

Escenaris Corporals: Pràctica en dansa contemporània

Cursos intensius o de curta durada

Del 14 al 28 de Juny del 2022

C/Hondures 30, Barcelona

De 17 a 20h

20 de Juny del 2022

Activitat gratuïta

Nivell inicial

Nau Ivanow

Nau Ivanow

Juanita Paz Saavedra

https://nauivanow.com/en-obert/la-companyia-xilena-lokas-juanas-obre-convocatoria-per-a-artistes-interessades-en-la-investigacio-corporal/

info@nauivanow.com

93 340 74 68

Seminari d’estudi/pràctic, destinat a lliurar elements a l’àrea del Llenguatge Corporal, on es promourà l’exteriorització d’imaginaris i sensacions, així com el desenvolupament creatiu del moviment, des d’on emergeixi el sentit o la intenció estètica.

Serà una instància de transmissió de llenguatge corporal, que cerca enriquir l’experiència en i des de l’exercici escènic, d’intèrprets responsables del lloc de representació, aprofundint en les capacitats, potencialitats i possibilitats d’expressió i sensibilitat creativa.

Això es realitzarà a través de pràctiques corporals, reflexions i anàlisis del moviment, guiades per la coreògrafa Juanita Paz, en conjunt amb l’antropòleg i performer Omi Ariel qui col·labora amb la integració del llenguatge, i amb el treball sonor de Cristian Reinas.

OBJECTIU

Potenciar el participant d’un ampli domini sobre el cos com a instrument expressiu, amb un alt grau de destreses i amb una relació afinada amb les forces de si mateix i les del seu entorn, relacionant-ho amb el gaudi de dansar.

Seminari que es compon de 3 mòduls:

Mòdul 1

Llenguatge Corporal

Mòdul 2

Llenguatge Coreogràfic

Mòdul 3

Projecció del Llenguatge

Aquest programa de seminari es troba en el marc d’estudi i sistematització de les experiències i pràctiques de la ballarina i coreògrafa Juanita Paz per transmetre i compartir el seu treball de recerca corporal.

MODALITAT DE TREBALL

Aquest seminari es realitzarà en 6 sessions de 3 hores cada sessió (de 17 a 20h) en les dates següents:

• Dimarts 14 de juny

• Dimecres 15 de juny

• Dilluns 20 de juny

• Dimarts 21 de juny

• Dilluns 27 de juny

• Dimarts 28 de juny


REQUISITS

• Ser major de 18 anys.

• Tenir dos anys d’experiència en relació amb un treball corporal/físic expressiu.

INSCRIPCIONS

La inscripció és gratuïta, escrivint un correu a: info@nauivanow.com

Formació presencial a la Nau Ivanow (Hondures, 30 Barcelona)

SOBRE LOKAS JUANAS

LOKAS JUANAS és una agrupació dedicada a la Creació i Exploració a Dansa Contemporània, formada per la ballarina i coreògrafa Juanita Paz Saavedra i el músic i artista transdisciplinar Cristian Reinas. Treballen a conjunt des del 2014 a Concepción-Xile. Posseeixen una perspectiva autoral, transdisciplinària i territorial; desenvolupant processos creatius propis o en relació amb altres agrupacions, i espais de formació i entrenament oberts a la comunitat de la dansa local. La seva proposta autoral es caracteritza per investigar materialment a la cruïlla disciplinar entre dansa, performance, so i visualitat, i indagar conceptualment amb enfocaments discursius i identitaris no hegemònics.