Formació

Entrenaments professionals de clàssic amb Xaro Campo

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 12 de Setembre al 16 de Novembre del 2022

Carrer d'Alí Bei, 113, Barcelona

Dilluns i dimecres de 9.30h a 11h

16 de Novembre del 2022

10€

6 €

Per a Professionals

APdC

Eulàlia Blasi

Xaro Campo

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

Del 12 de setembre al 16 de novembre, Xaro Campo guia els entrenaments de clàssic per a professionals a l’escola de ballet Eulàlia Blasi, els dilluns i dimecres de 9:30 a 11:00 h. Les sessions estan destinades a treballar la dansa clàssica des d’una vessant que mira d’integrar els coneixements de totes les diverses disciplines que ella ha treballat al llarg de la seva carrera (clàssic, contemporani, flamenc, claqué, chi kung, etc.). L’objectiu és que les persones que hi participin treballin la seva potencialitat connectant amb les seves pròpies eines, respectant sempre el bagatge professional de cadascú i aprofitant-lo. Unes classes on la consciència de la mobilitat articular i la respiració serà molt present i on es cercarà treballar la dansa clàssica des del gaudi, però sense deixar de banda la tècnica.

SOBRE XARO CAMPO
Graduada en dansa clàssica pel Conservatori Superior de Dansa de València, s’especialitza després en dansa contemporània amb estudis nacionals i internacionals.

Comença la seva carrera artística amb només 16 anys al Ballet de la Generalitat i amb 18 anys s’instal·la a Barcelona on ha treballat com a intèrpret amb coreògrafs com ara Sol Picó, Vero Cendoya, Mar Gómez, Maria Rovira, Roberto G. Alonso, Jordi Cortés, Les Filles Föllen, etc. mentre feia «escapades» per treballar amb Virgilio Sieni, Ruy Horta, Ballet de Dessau, Nafsika Dance Theatre, entre d’altres.

La seva curiositat artística l’ha portada a treballar també com a actriu de la mà de Carme Portaceli, Sergi Belbel, Àngel Llàcer, La Fura del Baus, Iago Pericot, etc. i endinsant-se més en aquest món ha participat en diversos treballs cinematogràfics i televisius, així com musicals, treballs pels quals ha rebut diverses nominacions a premis nacionals.

Sempre ha compaginat la seva carrera amb la docència a espais com ara Aules, Rosita Mauri, escola de dansa Mar, Eòlia i ha impartit intensius a diverses ciutats espanyoles, així com diverses classes magistrals a l’IES Oriol Martorell, entre d’altres. Durant gairebé 10 anys ha estat la responsable dels tallers de dansa a l’espai La Piconera i, durant 5 temporades, ha estat professora convidada de tècniques de dansa clàssica al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. Actualment i des de fa dues temporades és mestra de dansa clàssica i contemporània a la companyia el Ballet de Barcelona.

A més a més, ha coreografiat diversos espectacles de la companyia El Musical més Petit, dirigida per Daniel Anglès, un parell de curtmetratges de l’ESCAC i el musical Carrie. També és la responsable de les coreografies dels equips de patinatge Blanes Fundació Artística (campiones d’Espanya i d’Europa diverses vegades) i del PA Aurora de Saragossa.