Formació

Entrenaments professionals APdC: contemporani amb Sol Picó

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 11 al 28 de gener del 2021

Carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona

Dimarts i dijous de 9 a 10.30h

10€

6€ per a socis de l'APdC

28 de gener del 2021

Per a Professionals

APdC

La Caldera

Sol Picó

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-per-a-professionals-de-classic-i-contemporani-amb-aforament-reduit-i-reserva-previa/

info@dansacat.org

Per tal de complir amb les mesures de seguretat, alterem el funcionament dels entrenaments: l'aforament màxim permès serà de 6 persones i serà imprescindible fer reserva prèvia.

Els entrenaments de contemporani se seguiran realitzant els dimarts i dijous a la Caldera Les Corts de 9 a 10.30h. Els entrenaments de clàssic es mantenen a La Piconera, els dilluns i dimecres de 9.30h a 11h.

Reserva de plaça i mesures de seguretat
Per tal de garantir la seguretat del personal i de les persones assistents als entrenaments, les sessions es faran amb un màxim de 6 alumnes i caldrà fer reserva prèvia.

És imprescindible seguir el protocol marcat, tant a La Caldera Les Corts com a la Piconera:

Màxim 6 persones per entrenament + el professor/a.

És imprescindible reservar plaça per assistir a la sessió. No s'acceptarà a ningú sense reserva confirmada.

Les persones apuntades a la llista d'espera només poden presentar-se als centres si han rebut confirmació de plaça.

En cas de no poder assistir a la sessió reservada us demanem que aviseu a l'APdC amb més de 24 hores d'antelació. D'aquesta manera podrem contactar amb els inscrits a la llista d'espera. En cas de no fer-ho, les entitats organitzadores ens reservem el dret de vetar les reserves d'aquelles persones que reiteradament no compleixin amb aquest requisit.

Es farà control de temperatura abans d'entrar a l'entrenament i es farà firmar un document de responsabilitat als usuaris. No es permetrà l'entrada a ningú que superi els 37 graus.

Obligatori: Rentar-se les mans amb gel o amb sabó abans o després de la sessió, ús de mascareta fora de la sala d'assaig, treure's les sabates abans d'entrar a la sala, venir canviat de casa (no hi haurà accés als vestuaris ni a les dutxes).

No es permetran aglomeracions als passadissos ni a les zones comunes.