Formació

Entrenaments per a professionals: contemporani amb Cecilia Colacrai

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 4 de maig al 22 de juny del 2021

C/ d'Eugeni d'Ors 12, Barcelona

Dimarts i dijous de 9.30h a 11h

22 de juny del 2021

10€

6

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

Cecilia Colacrai

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-per-a-professionals-de-classic-i-contemporani-amb-aforament-reduit-i-reserva-previa/

projectes@dansacat.org

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Cecilia Colacrai tanca la temporada d'entrenaments de contemporani a La Caldera Les Corts, que es duen a terme els dimarts i dijous de 9 a 10.30h. Aquests entrenaments se serviran d'eines que ofereixen diferents tècniques de moviment (tècnica release, elements de l'flying low, treballs en parelles, manipulacions, etc.) per aconseguir tant un cos com un pensament flexible, adaptable i actiu. S'intentarà aconseguir un cos en estat d'alerta, d'atenció i disponibilitat per poder aprendre de l'altre, ser modificat, proposar, escoltar i descobrir llenguatges en comú i propis alhora.

Es treballarà des del centre del cos en relació als extrems i viceversa; es parlarà de pes, de suports, de motors i direccions del moviment, de fores d'eix, caigudes, trajectòries, desplaçaments i espirals. Posarem en pràctica les mecàniques trobades a través de frases de moviment que dissenyin recorreguts que ens permeten viatjar per l'espai, entenent que sempre que travessem l'espai, ell ens travessa a nosaltres.

Es buscarà aprofundir i desenvolupar tant en un treball físic com perceptiu, facilitant el camí a l'exploració i experimentació personal, per des d'allà desenvolupar i potenciar les habilitats del cos.

Sobre Cecilia Colacrai
Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l'any 2002.
Actualment treballa de manera independent amb diferents artistes com: Anna Rubirola i Mireia de Querol en el Col·lectiu Big Bouncers; amb Joao Lima i Anna Rubirola en la peça "Morder la Lengua"; amb el Group LaBolsa en l'espectacle "La Medida del Desorden" dirigida per Thomas Hauert i en aquests moments en la creació de "Retratos Errantes"; amb Joan Català a la proposta 5.102 m / s.

Ha col·laborat amb diferents artistes com: Emmanuel Grivet, Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira, Sebastián García Ferro, Gabriela Barberio, Jorge Albuerne, Associació Cultural Finmatun, entre d'altres.

Imparteix classes de dansa contemporània, improvisació i composició des de l'any 1997 a Argentina i des del 2002 en diferents ciutats d'Europa i Amèrica Llatina. En l'actualitat forma part de l'equip docent de CSD, Institut de Teatre.

Ha format part de la junta directiva de l'APDC (Assoc. De professionals de la dansa de Catalunya) entre els anys 2011 i 2017, i ha estat sòcia dels espais de creació La visiva i La Caldera.