Formació

Entrenaments per a professionals: clàssic amb Jose Manuel Rodríguez

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 13 de setembre al 10 de novembre del 2021

Sancho Marraco, 6, Barcelona

Dilluns i dimecres de 9.30h a 11h

10 de novembre del 2021

10€

6 €

Per a Professionals

APdC

La Piconera

Jose Manuel Rodríguez

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Jose Manuel Rodríguez inicia la temporada d'entrenaments de clàssic els dilluns i dimecres, de 9.30h a 11h, a La Piconera. A les sessions d'entrenaments es convida a l'intèrpret de diferents disciplines a aprofundir en l'escolta del seu particular cos a través del llenguatge i la tècnica de la dansa clàssica.

Aquestes sessions estan enfocades per a ballarins que necessiten mantenir i perfeccionar la seva tècnica. Per la meva experiència professional i per la formació que he rebut procedent de diferents escoles i estils, les meves classes no es poden identificar amb un estil únic, he creat un estil propi que es nodreix de la formació rebuda i que dóna com a resultat unes sessions molt orgàniques , on es treballa en profunditat a nivell elasticitat, muscular i força.

Jose Manuel Rodríguez estudia dansa a l’institut del Teatre de Barcelona de l’any 1977 al 1980 i a Mudra Internacional de Maurice Béjart durant els anys 1983 i 1984. A partir d’aquest any és ballarí de diversos teatres com el Gran Teatre del Liceu i forma part de prestigioses companyies de dansa d’arreu d’Europa com:

• Scapino Ballet (Amsterdam)

• Ballet del Teatro Lírico Nacional

• Ballet de Zaragoza

• Oper Der Stadt Köln-Tanz Forum (Colònia)

Des de l’any 1988 fins al 2000 és professor a La Fundición (Bilbao), al Ballet de Zaragoza, Ater Balleto (Italia) , a l’Espai de Dansa i Creació Àrea (Barcelona) , Grand Teatre de Geneve (Suiza), i a Company, i en la actualitat, Escola de Dansa Niubó (Barcelona) i Bots (Sabadell).