Formació

Entrenaments per a professionals: clàssic amb Cristina Facco

Formació APdC
Altres formacions

Del 15 de març al 21 de abril del 2021

Sancho Marraco, 6, Barcelona

Dilluns i dimecres de 9.30h a 11h

21 de abril del 2020

10€

6€

Tots els Nivells

Ballet Clàssic

La Piconera

Cristina Facco

https://www.dansacat.org/formacio/entrenaments-per-a-professionals-classic-amb-cristina-facco/

projectes@dansacat.org

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Cristina Facco es farà càrrec de les sessions de clàssic els dilluns i dimecres, de 9.30h a 11h, del 9 de març a l'1 d'abril a La Piconera. Es tracta d'un entrenament de nivell intermedi-avançat per a ballarins professionals de diferents especialitats. En aquestes classes es prioritza el coneixement propioceptiu del cos, a través de la connexió amb el propi centre i l'expansió a través de les extremitats. Un moviment que ve des de l'interior per expressar-se i comunicar amb l'exterior, escoltant el propi cos.

Passant per tota l'estructura característica de la dansa clàssica es donarà molta importància a l'alineació i la coordinació del moviment amb la respiració i la música. En el treball de barra es busca una bona alineació, un increment del to muscular a allargament i de la flexibilitat tenint en compte el cos de cada persona, de manera respectuosa. Es treballen les diferents dinàmiques de cada exercici, els canvis de pes, sense oblidar les diferents qualitats i atmosferes. El treball de centre s'enfoca en la musicalitat dels exercicis i en el desenvolupament de combinacions més elaborades per poder unir coneixements tècnics i expressió artística.

Tarifes
Els preus d'accés als entrenaments són variats, segons el perfil dels usuaris (associats o no) i la periodicitat amb la que tinguin previst assistir.

Sessions soltes
El preu per una sessió individual és de:

 • 6€ associats a l'APdC, l'APCC i La Caldera.
 • 10€ no associats.

Abonament de 5 sessions
Si es té previst assistir a més d'una sessió al llarg de la temporada, hi ha l'opció de pagar un abonament de 5 sessions:

 • 25€ associats a l'APdC, l'APCC i La Caldera.
 • 45€ no associats.

Carnet anual (exclusiu per a socis/es)
Per aquells professionals que tinguin intenció d'assistir habitualment a les sessions de clàssic i/o contemporani, hi ha l'opció d'adquirir un carnet anual.

Aquest carnet és exclusiu per a socis/es de l'APdC, l'APCC i La Caldera, i el preu és de 150€ (170€ a partir del 10 de setembre). Per adquirir-lo cal registrar-se a través d'aquest formulari. Un cop fet el pagament, es podrà recollir a l'oficina de l'APdC (c/ d'Eugeni d'Ors 12) i caldrà mostrar-lo abans d'entrar a cada sessió.

A mesura que el calendari avanci, el preu del carnet s'anirà reduint 17€ cada mes:

Taula de preus

 • Setembre  - Juny: 170€ (150€ fins al 10 de setembre)
 • Octubre - Juny: 153€
 • Novembre - Juny: 136€
 • Desembre - Juny: 119€
 • Gener - Juny: 102€
 • Febrer - Juny: 85€
 • Març - Juny: 68€
 • Abril - Juny: 51€
 • Maig - Juny: 34€
 • Juny: 17€

Sobre Cristina Facco
Llicenciada en Pedagogia de la Dansa a l'Institut del Teatre de Barcelona el 2009 i en Filologia Hispànica i Francesa a la Universitat de Verona el 2005. S'inicia en la dansa clàssica als sis anys, estudiant amb Mihaela Craciunescu, ballarina étoile de l'Òpera de Bucarest.

La seva formació a nivell professional es realitza en l'Academie Princesse Grace de Montecarlo, a l'escola del Teatre alla Scala de Milà, on estudia fins a 1994 i en la Ballet-Akademie Hanz Bosl Stiftung de München (Alemanya). Des de 1999 viu a Barcelona, ​​on es forma en dansa contemporània amb Bebeto Cidra, Gustavo Lesgart entre d'altres professors. El 2008 fa la seva pràcticum de pedagogia, com repetidora a la companyia IT DANSA, amb Guillermina Coll i Mathilde Van de Meerendonck.

Des de 2007 fins avui, treballa com a ballarina, intèrpret i professora de dansa clàssica a la companyia de dansa La Veronal, dirigida per Marcos Morau.

És docent de dansa des de 2004. Ha treballat com a professora d'iniciació a la dansa i de diversos nivells de dansa clàssica, a l'Escola Municipal de Dansa de Montornès, en el Projecte Trivium a Andorra, a l'Escola de Dansa Laura Esteve de Sant Cugat i en la formació professional de l'Escola Maxime d'Harroche a Barcelona.

Des de 2013 a 2015 s'ocupa del training de clàssic per a ballarins de contemporani a La Piconera, Centre de la coreògrafa Sol Picó i el 2014 és professora de dansa clàssica a l'Escola Ramon Solé ia l'Escola Dancemotion de Barcelona. Actualment és professora de dansa clàssica de la formació professional a l'Escola de Dansa i Multimèdia de Barcelona.

Des de febrer de 2018 és professora de dansa clàssica al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre i des d'octubre de 2018 al Conservatori Professional de Dansa.

Des de 2013 és entrenadora titulada de Gyrotonic level 1, mètode per potenciar i donar flexibilitat a la musculatura, creant espai en les articulacions. Entrenament òptim per als ballarins. Des 2014 té el seu proprio estudi de Gyrotonic "La Kiocciola".