Formació

Entrenaments per a professionals: clàssic amb Alícia Pérez Cabrero

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 26 de abril al 23 de juny del 2021

Sancho Marraco, 6, Barcelona

Dilluns i dimecres de 9.30h a 11h

23 de juny del 2021

10€

6

Per a Professionals

APdC

La Piconera

Alícia Pérez Cabrero

https://www.dansacat.org/formacio/entrenaments-per-a-professionals-classic-amb-carlos-fernandez-fuentes/?preview_id=15878&preview_nonce=125bbe0641&preview=true

info@dansacat.org

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Alícia Pérez Cabrero tanca la temporada d'entrenaments de clàssic els dilluns i dimecres, de 9.30h a 11h, a La Piconera.

Tot i que ha estat fonamentalment ballarina de dansa contemporània, la tècnica clàssica ha estat un pilar de la seva preparació física molt important. De fet, s'ha dedicat tota la vida a donar classes de clàssic i, com més temps passa, més clar té quins beneficis que comporta. Des del que és purament tècnic, l'alineació corporal i els seus requeriments musculars i de respiració, com l'ampli ventall de capacitació en la dinàmica, mobilitat,sensibilitat musical de ritme i interpretació. Un conjunt d'elements que van agafats de la ma i no poden deslliurar-se de fer feina conjunta i enriquir-se les unes de les altres.

El cos està ple de secrets que un cop coneguts ens obren un ventall de possibilitats i de control conscient que ens donaran cada cop més la llibertat que desitgem en la nostra dansa.

Per a ella fer una classe de clàssic és endinsar-se en el món de les sensacions, del domini tècnic, de l'apoderament de l'espai, i sobre tot de diversió (peça clau per afrontar l'aprenentatge).

Alícia Pérez Cabrero
Graduada a l'Institut del Teatre en dansa clàssica, contemporània i grau superior en pedagogia.
Amplia estudis a New York, Brucel·les, París, Berlín, Colònia i Stuttgart en les dues disciplines.
Com a ballarina ha obtingut premis de Interpretació a Nyon i Colonia.
Membre fundadora de la companya Heura.
Ballarina al Liceu de Barcelona, Ballet Contemporani de BCN (Ramón Solé), Cia Metros i Gelabert-Azzopardi.
Ha estat assistent i ajudant de direcció de la Cia Metros. També mestre i assistent de les companyies; Mudances, Centro Andaluz de Danza, Companya Nacional de Danza, Companya Nacional de Paraguai, Ballet de la Ópera de Essen i Ballet de Saragossa.
Mestre de la Jove companya IT DANSA.
Ha exercit també com a coreògrafa per la Cia Caciuleano, Jocs Olimpis de Séul, i per programes educatius al Palau de la Música Catalana i l'Auditori de Barcelona, entre d'altres.
Actualment es professora del grau mitjà i Superior a l' Institut del Teatre de Barcelona.