Formació

Entrenaments de contemporani amb Gisela Creus

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

Del 15 al 17 de Novembre del 2022

Carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona

Dimarts i dijous de 9 a 10.30h

17 de Novembre del 2022

10€

6 €

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

Gisela Creus

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

Gisela Creus és ballarina, educadora i coreògrafa amb interès internacional i interdisciplinari. Des del 2007 compagina la seva carrera artística amb la direcció i gestió de l’Associació nunArt i nunArt Creacions.

S’inicia a la dansa als 9 anys, explorant-ne diferents estils. Als 18 anys comença els seus estudis d’Administració i Direcció d’empreses a la UAB juntament amb un curs de formació de dansa professional de dos anys a Barcelona, on n’obté el diploma. Posteriorment és acceptada i becada al conservatori Laban (Trinity Laban) de Londres, on hi estudia tres anys i rep el títol amb matrícula d’honor de llicenciada en Dansa Teatre. S’especialitza en dansa contemporània, improvisació, dansa creativa, tècnica de la dansa clàssica i ioga. Desde llavors es segueix formant amb artistes de renom internacional principalment a Barcelona, Londres i Estats Units.

Com a intèrpret i creadora ha treballat en diverses companyies de dansa, coreògrafs, col.lectius i projectes escènics i ha presentat més de deu peces professionals com a coreògrafa, individualment i en col.laboració amb altres artistes. Al 2019 ha creat dos treballs coreogràfics per a les companyies de dansa de la Universitat Roger Williams i per a la Universitat Providence College. Recentment ha estat otorgada amb la RISCA ( Rhode Island State Council on the Arts) Fellowship Award in Choreography, amb el solo The Quiet A, creat, dirigit e interpretat per ella mateixa al 2018. Recentment i en col·laboració amb Daniel Davidson, funden el col.lectiu artístic HDC Dance Ensemble, i presenten el seu treball al DanceNOW Boston, The Provincetown Dance Festival, Modern Movements Festival, Providence Dance Festival, between others.

A nivell pedagògic ensenya dansa contemporània, ballet, improvisació i dansa creativa; desde principiants a professionals a diferents centre especialitzats de dansa. Ha estat vivint i treballant tres anys als Estats Units on ha estat professora de dansa contemporània I clàssica a la Universitat Salve Regina University i on ha dirigit també els assajos de la companyia Extensions Dance Company de la mateixa Universitat.

A nivell internacional ofereix tallers e intensius a centres com nunArt i AREA (Barcelona), Marshall and Franklin University (Philadelphia), Barnard University ( Nova York), CICER Residency (Cabo Verde) i a Play Practice Apprenticeship Residency (India) entre d’altres.

Actualment viu a Barcelona on continua amb la co-direcció de nunArt Creacions, el Programa d'acompanyament a la creació col·lectiva PROJECTem i amb Sincronies nunArt_projecte Escoles. Paral·lelament, continua el seu procés de creació coreográfica i presenta 'Travessia Còsimica' ( col.laboració amb Marha Echavarria ) al teatre de L'Estruch de Sabadell al 30 d'abril de 2022.