Formació

Entrenaments de clàssic per a professionals amb Helena Balla

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 03 de Maig al 21 de Juny del 2023

Carrer d'Alí Bei, 113, Barcelona

Dilluns i dimecres de 9.30h a 11h

21 de Juny del 2023

10€

6 €

Per a Professionals

APdC

Eulàlia Blasi

Helena Balla

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

A les classes de ballet treballarem en la consciència corporal a través de la col·locació, coordinació, respiració i moviment. A la barra buscarem la postura correcta de l'esquena i la pelvis treballant la força per després traslladar-ho al centre amb les diferents dinàmiques dels exercicis a l'espai.

Helena Balla:
Neix a Barcelona, comença els estudis de dansa a Studio Isadora sota la direcció de Berta Vallribera. El 2008 es trasllada a Madrid per continuar formant-se a l'Escola de Víctor Ullate, en la qual forma part del seu Jove Ballet i més tard perfecciona la seva formació clàssica a l'Escola de Ballet Carmina Ocaña i Pablo Savoye.

De l'any 2011 a l'any 2013 s'incorpora al Barcelona Ballet sota la direcció d'Ángel Corella. El 2014 es desplaça a Alemanya per participar en qualitat de ballarina convidada a les companyies Staatstheater Ballet Nürnberg, dirigida per Goyo Montero i Ballet Hagen sota la direcció de Ricardo Fernando.

Posteriorment, forma part de l'elenc de la Companyia Nacional de Dansa de Madrid durant set temporades formant part del cos de ball y realitzant rols solistes. A la CND balla repertori clàssic, neoclàssic i contemporani amb coreografies de José Carlos Martínez, William Forsythe, Itzik Galili, George Balanchine, Johan Inger, Nacho Duato, Andonis Foniadakis, entre altres.

Des de setembre de 2021 dona classes de dansa a diferents escoles de Barcelona així com masterclasses. Actualment, està cursan la carrera de Pedagogia de dansa clàssica al Conservatori Superior María de Ávila de Madrid.

Instagram: @helenaballa
Helena Balla. Jacobo Medrano