Formació

Entrenaments APdC per a professionals: contemporani amb Nadine Gerspacher

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 22 de febrer al 31 de març del 2022

Carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona

Dimarts i dijous de 9 a 10.30h

31 de març del 2022

10€

6€

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

Nadine Gerspacher

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per a cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Nadine Gerspacher farà els entrenaments de contemporani per a professionals a La Caldera Les Corts el febrer i març.

El treball de Nadine explora la dansa contemporània, incorporant tasques i situacions de moviment que connecten a les persones de manera lúdica i s'enfoquen en l'energia de l'llenguatge corporal. La classe consta d'exercicis per despertar el cos i generar consciència de tot l'instrument físic. Es presta atenció a la respiració, l'articulació articular, el to muscular i l'estabilitat per millorar la força física. Nadine convida els estudiants a participar en exercicis tècnics, que inclouen treball al pis, jocs i composició desafiant de frases. Els estudiants aprenen a activar i connectar a terra el seu centre d'una manera que els permeti experimentar una llibertat òptima en els seus moviments. Les improvisacions i els jocs guiats destaquen les activitats de la classe per donar suport a la alegria i la creativitat en el moviment i l'expressió. Nadine genera una atmosfera càlida i inspira als estudiants a treballar de manera intel·ligent i superar els seus límits.

Nadine Gerspacher és ballarina independent, coreògrafa i professora de dansa. Des de 2002, ha treballat per a diversos coreògrafs, artistes i companyies internacionals com ara Dave St.Pierre Inc., Cirque du soleil entre d'altres. El 2011 crea la seva pròpia companyia "Cia. Nadine Gerspacher ". Les creacions de la companyia s'inspiren en la quotidianitat de l'viure; el teatre físic es converteix en un eix central. Nadine imparteix classes i workshops i crea peces de dansa- teatre per a companyies i conservatoris nacionals i internacionals. En 2017 se li ha atorgat el premi "Isadora" de "Iwanson Stiftung" en reconeixement a la seva trajectòria professional com a ballarina, coreògrafa i professora. En 2018, han creat junts amb Nicolas Ricchini el programa de creació i performance "Fre3 bodies". Recentment va treballar en la creació de la seva nova peça "Non upgraded existence", la seva última part de la trilogia després "The age of aquarium" i "Let it rain".