Formació

Entrenaments APdC per a professionals: clàssic amb Glòria Gella

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 20 d'Abril al 22 de Juny del 2022

Sancho Marraco, 6, Barcelona

De 9.30 a 11h

22 de Juny del 2022

10€

6 €

Per a Professionals

APdC

La Piconera

Glòria Gella

https://www.dansacat.org/lassociacio/serveis-associades/entrenaments-professionals-classic-contemporani/

projectes@dansacat.org

Aquestes sessions, amb els elements convencionals d’una classe de clàssic, pretenen ajudar als ballarins i ballarines amb diferents possibilitats i interessos envers a la dansa, en la seva formació i/o manteniment diari procurant el màxim de la seva excel·lència. Respectant les seves individualitats, però respectant també el rigor i exigència de la técnica clàssica, cal destacar la meva polivalència per treballar diferents tipus de físics i ballarins.

Son classes aplicables i útils per intèrprets de qualsevol branca de la dansa.

Treballarem , evidentment, tota la part física de col·locació, extensions, potencia. girs, balloon, posant especial èmfasi en el treball espaial, la musicalitat i caràcter de cada exercici, potenciant el moviment i expressivitat de cada interpret.

Glòria Gella, va ser ballarina del Ballet Titular del Gran Teatre del Liceu i solista convidada a d'altres formacions i produccions d'arreu de l'Estat espanyol. Amb una llarga, més de 30 anys, i reconeguda experiència en el camp de la docència exercida fonamentalment en les més prestigioses escoles de Catalunya.

Del 2016 al 2021, ha estat professora de dansa clàssica al Conservatori de Dansa d’Oporto a Portugal, "Ginasiano. Escola profissional de dança" i col·laboradora de les dues companyies vinculades a dita escola.

Actualment, retornada a Barcelona, exerceix com a mestra freelance.
gloria gella