Formació

Entrenaments APdC Dansa Contemporània - Hervé Costa

Formació APdC
Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 12 de Decembre al 15 de Setembre del 2020

Carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona

Dimarts i dijous de 9 a 10.30h

29 d'Octubre del 2020

10€

6

Continuem amb l'oferta d'entrenaments de dansa clàssica i contemporània de 3 hores setmanals per cada disciplina (dividides en 2 sessions d'1 hora i 30 minuts).

Durant el setembre i l'octubre Hervé Costa guia els entrenaments de contemporani per a professionals a La Caldera Les Corts els dimarts i dijous de 9 a 10.30h, amb sessions que parteixen d'una visió holística del cos en moviment i d'una recerca coreogràfica constant. Hervé ofereix a cada participants les eines necessàries en relació a les seves pròpies característiques i potencialitats. La seva experiència com a ballarí, coreògraf i docent en diferents tècniques de moviment són el punt de partida per explorar les infinites possibilitats i formes d'articular el cos, diferenciant i gestionant les energies. A les seves classes es gaudeix d'una experiència que engloba la tècnica, el ritme i una particular forma d'utilitzar l'espai i les direccions.

SOBRE HERVÉ COSTA
Hervé és ballarí, corògraf i docent de la dansa. Adquireix formació professional de ballarí a l'École de Dance Supérieure de Cannes Rosella Higtower i a Rudra Bejart Lausanne, on rep una formació pluridisciplinària. La seva trajectòria professional es desenvolupa en diferents companyies europees on experimenta les diferents tècniques i llenguatges del moment. L'any 2003, s'instal·la a Barcelona, inicia la seva labor docent i crea al costat de Sara Sanguino la seva pròpia companyia de dansa.

Durant aquest període, dedica gran part del seu temps a explorar el llenguatge corporal, el gest i l'experessió, obrint-se cada vegada més al camp de l'educació somàtica.

Del 2009 al 2015 és professor de dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona i de la jove companyia IT Dansa.

Actualment lidera al costat de la Sara Sanguino el centre Obrador de Moviments, amb una aposta clara per les tècniques somàtiques aplicades a les arts del moviment i la dansa. Des del 2017, junts organitzen també la Formació acreditada del Mètode Feldenkrais BCN V, dirigida per Beatriz Walterspiel. l'Hervé está a punt d'acreditar-se com a Feldenkrais Practitionner.