Formació

El postgrau de Teràpies d'Arts Expressives, Trauma i Embodiment

Formació Universitària, Postgraus i Masters

Del 17 de Juny del 2022 al 18 de Juny del 2023

Barcelona, Barcelona

un cap de setmana mensual

18 de Setembre del 2022

2.250€

2.025 €

Tots els Nivells

Instituto Poiesis

Tragantdansa Grácia

Diferentes profesionales

http://scarsbarcelona.com/pg-poiesis-exat/

info@scarsbarcelona.com

605234193

DESCRIPCIÓ

El postgrau de Teràpies d'Arts Expressives, Trauma i Embodiment és un curs d'especialització d'un any de durada amb format d'un cap de setmana mensual. Una formació especialitzada i complementària amb l'objectiu de brindar recursos a professionals de l'àmbit de l'educació, de la salut, de les teràpies creatives i de l'art per a l'acompanyament de processos de dolor, situacions de trauma emocional, polític i col·lectiu – des d'una pedagogia d'emergència.

Permet el desenvolupament diferents competències i habilitats que permeten als professionals donar una resposta qualificada des dels principis de les arts expressives en els seus més diversos àmbits d'intervenció – implementació. Es pot cursar com una formació complementària – especialitzada a altres professions educatives, socials – artístiques o de l'àmbit de la salut o com una forma de desenvolupament personal.

El curs introductori es destina a professionals que pretenen integrar en la seva pràctica professional diferents recursos expressius, creatius i somàtics en el marc del treball amb trauma i embodiment, així com principis metodològics de la teràpia d'arts expressives en àmbits terapèutics, educatius, artístics i comunitaris. En aquests professionals s'inclouen graduats de les teràpies creatives, educadors, psicòlegs, metges i altres professions afins.

OBJECTIVOS:

Oferir recursos de l'àmbit de la teràpia d'arts expressives, trauma i embodiment a professionals que permetin el desenvolupament del coneixement i comprensió de les tècniques expressives, creatives, art terapèutiques, així com de les pràctiques somàtiques i, la seva integració en els seus àmbits professionals (Arts, Psicologia, Medicina i Educació).

Dotar de les aptituds adequades, competències expressives i comprensives en la utilització de les arts expressives. Ofereix la possibilitat d'aprofundir en diferents metodologies arteterapéuticas que permeten la comprensió dels beneficis en àmbits terapèutics, educatius i artístics.

Donar una resposta especialitzada a una necessitat emergent en l'àmbit de les teràpies creatives de manera a desenvolupar competències professionals que permetin els professionals realitzar un acompanyament i intervenció des d'una mirada holística, creativa i transdisciplinària.

VISITA LA WEB: http://scarsbarcelona.com/cursos-introductorios/

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Dies i horaris: S'ofereixen dues opcions de dates a triar: juliol i setembre i dues ciutats.

BARCELONA
Opció 1 - 15, 16, 17 de Juliol 2022
Opció 2 - 16,17,18 de Setembre de 2022

Horari: Divendres de 17h -21h, dissabte de 10 a 14 i de 15 a 19; diumenge de 10 a 14 h.
Preu: 300 euros – (16h)
Sol·licita Dossier del curs i Informació: info@scarsbarcelona.com
* Formació Certificada.