Formació

Dansa Contemporània (Nivell II-III) a tragantDansa

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 13 de Gener al 03 d'Abril del 2020

c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia), Barcelona

Dimarts i dijous, de 10 a 11:30h

12 de Gener del 2020

190€ tot el trimestre / 110€ pack 10 sessions€

Contemporània

tragantDansa

Sol Vázquez

tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-ii-iii/

info@tragantdansa.com

666285715

DANSA CONTEMPORÀNIA II – III
amb Sol Vázquez


dimarts i dijous, de 10 a 11:30h
190€ trimestre / 110€ paquet 10 sessions /14€ classe solta


ÀREA: tènica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana-alta
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: Entre 3 – 4 anys d'experiència continuada en dansa contemporània i tècniques de moviment.Entenc l'aprenentatge de la dansa a través de la exploració i investigació pràctica del cos com a detonant d'informació, mitjançant el qual podem comprendre i fer un millor ús del nostre cos en acció i millorar així la nostra tècnica.

A partir d'un entrenament bàsic per entrar en calor amb l'ús de línies d'energia, col·locacions, precisions i força, la proposta d'aquesta classe es basa en aconseguir controlar el nostre cos i generar un pensament flexible i actiu. 4 Seran els objectius base: la relació amb la terra i l'espai, la integració de totes les parts del cos, la fluïdesa en l'acció, i la percepció del cos en l'espai. Un cop adquirida aquesta barreja de conceptes, estarem a punt per llançar-nos cap a la llibertat de moviment. Entre altres coses lligarem: pes, ritme, impuls, equilibri, baixades, salts i girs a través de diverses combinacions i de l'exploració d'un espai compartit, en tots els plans, tant a terra com a dalt, modelant un espai no buit. Utilitzarem eines del release, flying low, contact i improvisació.Sol Vázquez (Argentina/ Barcelona)

Va néixer a l'Argentina. Viu i treballa a Barcelona. Titulada en dansa clàssica i contemporània pel magisteri d'art de Mar del Plata a Argentina. Ha treballat en companyies independents de la seva ciutat natal. S'instal·la a Barcelona el 2002 i continua la seva formació de manera independent amb varietat de tècniques com release, flying low, contact i improvisació entre d'altres. Com a professora ha treballat del 2006 al 2012 a l'Aula de Teatre de Mataró i actualment imparteix classes i intensius en diverses institucions. Va formar part de la companyia Art Trànsit Dansa, com a assistent i ballarina de 2005 al 2012. Actualment treballa com a freelance en les companyies Enclave Arts del Moviment de Roberto Oliván, en la companyia Sebastián García Ferro, a la companyia Atempo Circ i en la companyia Roser López Espinosa amb l'última obra "novembre".


Més informació a https://tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-ii-iii/ o escrivint a info@tragantdansa.com