Formació

Dansa Contemporània (Nivell II), a tragantDansa

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 13 de Gener al 03 d'Abril del 2020

c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia), Barcelona

Dimarts i dijous de 20 a 21:30h

03 d'Abril del 2020

190€ tot el trimestre / 110€ pack 10 sessions€

Contemporània

tragantDansa

amb l’Ursa Sekirnik

tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-ii-nivell-intermedi/

info@tragantdansa.com

666285715

DANSA CONTEMPORÀNIA II (nivell intermedi)
amb Ursa Sekirnik


dimarts i dijous de 20 a 21:30h
190€ trimestre / 110€ paquet 10 sessions /14€ classe solta


ÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: entre 2 i 3 anys de pràctica continuada en la dansa contemporània (mínim 2 dies/setmana)


La classe comença amb un escalfament dinàmic que busca establir relació amb l'espai i amb les persones que ens envolten.
Les sessions combinen l'aprenentatge a partir de materials fixats en forma de seqüències de moviment, i el treball a través de materials d'improvisació / exploració. Tots ells amb l'objectiu de millorar la tècnica de la dansa en quan a la mecànica, l'eficiència, la claredat i la qualitat del moviment.

Amb els materials fixats (seqüencies de moviment) ens concentrarem en el treball de relació amb el terra, les passades per l'espai, els canvis de pes, l´ús de diferents suports i coordinacions, entre d'altres mecanismes/ habilitats.
A través de les pautes d'exploració i improvisació treballem les diferents relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i alhora qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat, ampliant així les eines i possibilitats de la nostra dansa.

En el seu conjunt, el treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.


Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) l'any 2011). Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Treballa com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Ha treballat amb Jerome Bel en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualment col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.


+ info a: https://tragantdansa.com/contents/dansa-contemporania-ii-nivell-intermedi/ o escrivint a info@tragantdansa.com