Formació

DANSA CONTEMPORÀNIA II / nivell intermedi ( a tragantDansa)

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 20 d'Abril al 27 de Juny del 2022

c/reig i bonet 23 bx (gràcia), Barcelona

dilluns i/o dimecres, 20 - 21:30h

27 de Juny del 2022

185€

185

Nivell Intermedi

tragantDansa

tragantDansa

Ursa Sekirnik

https://tragantdansa.com/contents/tardor-dansa-contemporania-ii-nivell-intermedi-2/

info@tragantdansa.com

666285715

Modalitats d'inscripció

Trimestre : dos dies 185€ (hi donem prioritat) / un dia: 110€

Paquet 10 sessions: 115€ / paquet 5 sessions: 65€ / classes solta o proba 14€

ÀREA: tècnica de moviment

EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana

EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta

EXPERIÈNCIA: entre 2 i 3 anys de pràctica continuada en la dansa contemporània

Sobre el curs

La classe comença amb un escalfament dinàmic que busca establir relació amb l’espai i amb les persones que ens envolten. Les sessions combinen l’aprenentatge a partir de materials fixats en forma de seqüències de moviment, i el treball a través de materials d’improvisació / exploració. Tots ells amb l’objectiu de millorar la tècnica de la dansa en quan a la mecànica, l’eficiència, la claredat i la qualitat del moviment.

Amb els materials fixats (seqüencies de moviment) ens concentrarem en el treball de relació amb el terra, les passades per l’espai, els canvis de pes, l´ús de diferents suports i coordinacions, entre d’altres mecanismes/ habilitats.

A través de les pautes d’exploració i improvisació treballem les diferents relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i alhora qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat, ampliant així les eines i possibilitats de la nostra dansa.

En el seu conjunt, el treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.

Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) l’any 2011). Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Treballa com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Ha treballat amb Jerome Bel en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualment col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.