Formació

Dansa contemporània amb Gisela Creus

Cursos intensius o de curta durada

Del 10 de Gener al 04 d'Abril del 2022

Carrer Telègraf 67-71, Barcelona

Dilluns, de 17 a 18.30 h

04 d'Abril del 2022

10€

10 €

Nivell Intermedi

nunArt Guinardó

nunArt Guinardó

Gisela Creus

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/classes-anuals/classes-de-dansa-contemporania-amb-gisela-creus

gisela.creuss@gmail.com

657383606

Aportació

10€ classe solta

30€ mes (4 classes)

90€ trimestre gener, febrer, març (13 classes)

Segon trimestre, del 10 de gener al 4 d'abril.

Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari: https://forms.gle/G5XpHkmKWMNyDb7L7

Dirigit a

Persones que tinguin ganes d'endinsar-se en una proposta de dansa i moviment regular, tot i que també hi ha l'opció de venir a una classe solta.

Descripció de l'activitat

L'espai de dansa, el visc com un espai on retrobar-se. Un espai que busca la reconnexió d'un cos global, obert, expansiu, expressiu, complet i disponible per al canvi constant. Un espai on ens podem endinsar i arriscar a descobrir nous límits i noves dimensions. Un espai on podem entendre les immenses i noves possibilitats.

Inici amb una seqüència conjunta d'estiraments continus i moviments articulats de la columna vertebral i les extremitats que ens permetran connectar amb nosaltres mateixos, el nostre cos i el seu centre. Ens centrarem en la respiració per ajudar-nos a escalfar, dinamitzar i tonificar els músculs i les articulacions, així com per obrir la consciència del cos equilibrat i de la seva presència a l'espai.

A continuació, explorarem una successió de moviments i alguns exercicis de viatge en l'espai per desafiar el cos a estar disponible i eficient en relació amb els altres. Aprendrem una frase dinàmica i energètica que inclogui treball a terra, seqüenciació tècnica i vocabulari corporal acrobàtic. La meva metodologia utilitza improvisacions, exploracions i també frases perquè el cos pugui desenvolupar i escoltar la pròpia veu canviant. Sempre amb l'objectiu de fer créixer la veu individual a través del moviment i compartir-la amb els altres.