Formació

Dansa contemporània amb Gisela Creus

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 04 de Setembre del 2023 al 17 de Juny del 2024

C/ Telègraf, 67-71 , Barcelona

Dilluns, de 17.30 a 19 h, del 4 de setembre al 28 de juny. Si és festiu en dilluns, la classe pasa a dimecres en el mateix horari. Dilluns 11 i 25 de setembre NO hi ha classe -> aquestes classes passen a dimecres 13 i dimecres 27.

17 de Juny del 2024

10€

85€ / 10 sessions

Nivell Intermedi

Associació nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Gisela Creus

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/entrenaments-nunart/dansa-contemporania-amb-gisela-creus-3

L'espai de dansa, el visc com un espai on retrobar-se. Un espai que busca la reconnexió d'un cos global, obert, expansiu, expressiu, complet i disponible per al canvi constant. Un espai on ens podem endinsar i arriscar a descobrir nous límits i noves dimensions. Un espai on podem entendre les immenses i noves possibilitats.

Inicio amb una seqüència conjunta d'estiraments continus i moviments articulats de la columna vertebral i les extremitats que ens permetran connectar amb nosaltres mateixos, el nostre cos i el seu centre. Ens centrarem en la respiració per ajudar-nos a escalfar, dinamitzar i tonificar els músculs i les articulacions, així com per obrir la consciència del cos equilibrat i de la seva presència a l'espai. A continuació, explorarem una successió de moviments i alguns exercicis de viatge en l'espai per desafiar el cos a estar disponible i eficient en relació amb els altres.

Aprendrem una frase dinàmica i energètica que inclogui treball a terra, seqüenciació tècnica i vocabulari corporal acrobàtic. La meva metodologia utilitza improvisacions, exploracions i també frases perquè el cos pugui desenvolupar i escoltar la pròpia veu canviant. Sempre amb l'objectiu de fer créixer la veu individual a través del moviment i compartir-la amb els altres.