Formació

Dance Workshop with Chris Evans

Cursos intensius o de curta durada

El 05 de Novembre del 2022

Carrer Fortuny, 23 - 1r pis - Edifici de La cooperativa Obrera (Tarragona)., Tarragona

10h a 18h (amb parada de 14h a 15h)

03 de Novembre del 2022

99€

99 €

Tots els Nivells

Ana Corredor

Espai Evohé

Chris Evans

https://espaievohe.com/post87.html

info@espaievohe.com

722 141 004

Un dia de joc i experimentació amb entrega total que donarà la benvinguda a un conjunt d'habilitats i experiències a través de la dansa. Gaudeix d'aquesta trobada amb Christopher Evans (Hofesh Shechter Company, Gecko Theatre) a través de l'exploració del moviment i d'eines de creació.

Chris compartirà les idees clau i les tècniques de creació dels seus vint anys d'experiència en la dansa i el teatre. Se centrarà en com la improvisació condueix a la creació de material i com prendre decisions connectant amb el cos i oblidant la ment.

Biografia de Chris Evans

Chris és un intèrpret i director de moviment establert al Regne Unit que ha treballat amb algunes de les companyies de dansa i teatre més innovadores del país. La seva carrera l’ha portat a més de 30 països, a llocs com Sadler's Wells, The Barbican, Sydney Opera House, Théâtre De La Ville, actuant i dirigint tallers tant de Dansa com de Teatre Físic.

Chris va ser membre original de Hofesh Shechter Company i després de sis anys de gira per tot el món amb l'obra de Hofesh, es va convertir en coreògraf associat per als projectes de la companyia, incloent-hi una òpera en el MET de Nova York i el musical "El violinista en la teulada", nominat als premis Tony.

És membre de la companyia Lost DogTheatre, així com membre principal de la multipremiada companyia 'Gecko Teatro', una relació que abasta vuit anys a través de quatre creacions.

És coautor i director de moviment de "El somiador", una coproducció premiada en Shangai, i actualment és director de moviment associat al Regne Unit de "Harry Potter i el nen maleït" en el West End de Londres.