Formació

DANCE WORKSHOP - BARCELONA -

Cursos intensius o de curta durada

Del 21 al 24 de Febrer del 2024

Santander 31, Barcelona

17h - 21h

21 de Febrer del 2024

120€

108 €

Per a Professionals

Puntos de Partida

FREEZONE

José Cerda & Aladino Rivera

https://www.eventbrite.es/e/entradas-dance-workshop-barcelona--801329065807?aff=oddtdtcreator

contacto.puntosdepartida@gmail.com

642507609

Aquest curs aquesta dirigit a artistes escènics interessats a realitzar 4 dies d'entrenament d'alt rendiment de dansa i improvisació:

Les 4 sessions seran impartides per José Cerda i Aladino Rivera, on conjuguessin els seus tallers i visions per a articular un taller d'entrenament intensiu.

P WORKSHOP (Improvisació)
imparteix: José *Cerda
Enfocat en l'estudiar les idees, les ocurrències, les sensacions, el moviment i tot el que sorgeix durant l'acte d'improvisació. Amb l'objectiu de reconèixer, perfeccionar i *hackear els *macanismos i hàbits als quals recorre el/la *bailarin/a a el moment d'improvisar.

Tot això a través d'exercicis de consciència corporal, dinàmiques grupals i d'estimulació l'imaginari que ens ajudaran a estudiar detalladament l'acte d'improvisació, a entendre el nostre procés creatiu, reptar la memòria, la coordinació per a assumir i habitar la improvisació d'una manera integral.

MOVING AIR (Dansa contemporània / moviment)
imparteix: Aladino Rivera.
Aquesta enfocat a entrenar el cos de manera dinàmica buscant la força en moviment de manera explosiva i física. Una classe que genera la confiança a trencar els propis límits a través de la intuïció i així reconèixer-se d'una manera diferent i potent en ballar.