Formació

Curs de dramatúrgia per a ballarins/es i coreògrafs/es

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

Del 25 al 26 de Novembre del 2023

Eugeni d'Ors 12, Barcelona

Dissabte 25/11 9.30h a 16h (amb 1h dinar) // Diumenge 26/11 10h a 17.30h (amb 1h dinar)

24 de Novembre del 2023

90€

50 €

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

Tanya Beyeler

https://www.dansacat.org/curs-de-dramaturgia-per-a-ballarins-i-coreografs/

projectes@dansacat.org

Com connectem amb el públic? Quines nocions bàsiques de dramatúrgia necessitem per a un espectacle de dansa? Quines són les eines pràctiques?

L’APdC organitza un curs de 12 hores de dramatúrgia per a ballarins/es i coreògrafs/es a càrrec de Tanya Beyeler (del Conde de Torrefiel). L’objectiu és donar eines pràctiques i fer-ho en un grup reduït de 12 participants. Es durà a terme el 25 i 26 de novembre a La Caldera.

DESCRIPCIÓ DEL CURS
Què significa la dramatúrgia en la dansa contemporània? Quines són les eines més importants a l’hora de crear una peça de moviment? El taller proposa observar les possibilitats de desenvolupament, contextualització i posada en escena d’una idea per estructurar la creació i entendre la composició dramatúrgica d’una peça de dansa des de la primera intuïció fins a les decisions finals.

Durant el taller s’analitzaran diverses peces significatives amb la finalitat de comprendre la composició dramàtica que les consolida, es treballarà de manera teòrica aspectes importants de les estructures dramatúrgiques d’una creació l’eix central de la qual sigui el moviment, i es duran a terme exercicis de creació per a posar en pràctica les eines.
tanya beyeler curs dramaturgia