Formació

COSSOC - Taller de partnering

Cursos intensius o de curta durada

Del 04 al 05 de Juny del 2022

Carrer Sepúlveda 85, baixos dreta, Barcelona

Dissabte i diumenge de 10h a 14h

04 de Juny del 2022

55€

49,5 €

Tots els Nivells

La Visiva

La Visiva

Anamaria Klajnšček i Magí Serra

https://www.lavisiva.org/uncategorized/taller-lupa-anamaria-klajnscek-i-magi-sera-cossoc-taller-de-partnering/

info@lavisiva.org

TALLER LUPA: Anamaria Klajnšček i Magí Sera: COSSOC – Taller de partnering

4 i 5 de juny del 2022

Horari: 10h a 14h.

Preu: 55 eur ( 10% de descompte si fas els dos tallers Lupa)

El taller es basarà en l’ús del canvi de pes i l’equilibri, mentre es comparteix el terra/support amb un company. El focus estarà en despertar un cos sensible, que és a la vegada molt permeable i transparent per poder llegir els seus impulsos que es transmeten dels altres. Donar atenció a la manera d’acostar-nos al cos de l’altre, amb sensibilitat i cura, per tal de crear un ambient on qualsevol tipus d’aixecament pugui passar sense gaire esforç ni dolor.

Construirem la tonicitat del cos, que és fort, alhora articulat i àgil. Un cos, que pot canviar constantment entre el paper de «base» i el de «volant» per tal d’aconseguir la plena comprensió de cada situació. El treball es focalitza en construir la confiança per deixar anar totalment el pes i cedir a la responsabilitat de l’altre. Establint aquestes bases poden aparèixer el joc i la imaginació.

El llenguatge amb què tractem es troba a la frontera entre contact, partnering i circ.

Anamaria i Magí es van conèixer el 2018 a Barcelona i, amb els seus interessos artístics comuns, van començar a col·laborar en la recerca de nous principis de partnering. Els va portar a la creació del seu duet a l’aire lliure anomenat COSSOC, que es va estrenar al Festival Sismògraf 2021. A més de l’actuació, la seva col·laboració es va ampliar en la creació d’un curtmetratge de dansa amb Ignasi Castanyer i un taller, basat en el llenguatge comú que han desenvolupat durant els darrers tres anys.

Anamaria Klajnšček va néixer a Eslovènia i es va graduar a Amsterdam (AHK). Va treballar per la companyia alemana TanzMainz, creant peces amb Sharon Eyal, GN/MC, Guy Weisman i Roni Haver. Actualment treballa com a freelance amb diferents coreògrafs: Roser López Espinosa, Pere Faura, Maja Delak, Guy Nader i Maria Campos, a més de fer el seu propi treball. Actualment està de gira amb COSSOC i crea un solo, que s’estrenarà a la tardor del 2022.

Magí Serra és intèrpret i creador establert a Barcelona. És un intèrpret polivalent que treballa per a molts dels coreògrafs més actius de l’escena catalana com Roberto Olivan, GN/MC, Roser López, Lali Ayguade o Sònia Gomez. Fa sis anys va començar a crear els seus propis projectes: Esvorell, que es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa (2016) i el solo La mesura del detall, estrenat al Festival Sismògraf (2018). Actualment està de gira amb les seves peçes Brots Transhumants i COSSOC.