Formació

COS VERSÀTIL amb l'Urša Sekirnik

Cursos intensius o de curta durada

Del 03 al 06 de Juliol del 2023

Carrer Sepúlveda 85, baixos dreta, Barcelona

Dilluns a dijous de 19h a 20.30h

06 de Juliol del 2023

40€

36 €

Tots els Nivells

La Visiva

La Visiva

Urša Sekirnik

https://www.lavisiva.org/cursos/cos-versatil

info@lavisiva.org

Cos versàtil és un conjunt de classes que preparen el cos per a una resposta variada i rica en diàleg amb unx mateix, xls altrxs, la música i l'espai.

A través de les pautes d’exploració i improvisació treballem les diferents relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i alhora qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat, ampliant així les eines i possibilitats del nostre moviment, tant en treball individual, com en parella i/o grup. El treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.

El curs està destinat a tots els nivells.

BIOGRAFIA
URŠA SEKIRNIK
Es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i actualment treballa com a performer, ballarina i docent. Des del 2010 juntament amb la Nina Jan co-dirigeix KUD NUM, un col•lectiu artístic multidisciplinari i una productora amb seu a Škofja Loka, Eslovènia, i a partir del 2019 forma part de l’equip de La Visiva, espai de creació a Barcelona, on juntament amb l’Anna Rubirola i la Mireia de Querol gestiona diferents activitats relacionades amb la creació i moviment.

A part del seu treball propi (À la Cart Performance Webshop, 2014 Radio Hit, 2015, Fent Cua, 2021, entre altres), actualment col•labora amb el col•lectiu Big Bouncers (Barcelona) dins del projectes OVNI, Jungla i Plàncton, amb l’Emma Villavecchia en el seu nou projecte Rítmia, i amb l’Aja Zupanec en el projecte Liter of Glitter.

Com a ballarina va participar en la peça The Show Must Go On de Jerome Bel i ha estat col•laborant amb Jou Serra (Espanya), CollectifPoPs (Espanya), Jordi Ferreiro (Espanya), Phoebe Osborne (Estats Units), Carolina Alejos (Espanya) i Sílvia Elgarrista (Espanya).

Com a professora dona molta importància a les possibilitats expressives de cada alumne, a l’exploració personal dins de la pauta proposada, la importància de provar, experimentar, atrevir-se i investigar les possibilitats del propi cos, tot i buscant i donant èmfasi a l’exigència en la precisió de la pauta. Sempre dona temps a la reflexió i al compartir l’experiència per tal d’ampliar possibles aproximacions a la pauta.