Formació

Cos, Sentits i Moviment Conscient (4a. ed) - amb Emma Villavecchia

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 01 al 27 d'Octubre del 2021

C/ Sepúlveda 85 baixos (Sant Antoni, metro L1), Barcelona

Dimecres 19.30-21h

27 d'Octubre del 2021

80€

80 €

Tots els Nivells

Casa Virupa

Emma Villavecchia

https://bit.ly/cos-sentits-lavisiva

inscripcions@casavirupa.com

618816097

Aquest taller combina exploracions sensorials al voltant del tacte, la vista i la oïda, propostes de moviment conscient i consells simples per a millorar la postura. Està ideat com una aproximació al món del desenvolupament personal, el benestar i la cura mitjançant la consciència del cos. Tot i que no requereix experiència prèvia, a través d'aquest taller ballarins, actors, artistes de circ i movers professionals podran aprofundir en aspectes més subtils de la relació cos·ment i acció·percepció.

Forma part de la xarxa de tallers que ofereix Casa Virupa, un centre de meditació i retirs a Tavertet. Els participants tindran l'opció de complementar el taller a Barcelona amb un cap de setmana intensiu a casa Virupa.

Emma Villavecchia és ballarina, coreògrafa i docent. Investiga la relació cos-ment a través del moviment i la meditació. Ha completat el Curs de Meditació de Casa Virupa i està formant-se com a Educadora Somàtica del Moviment amb Movimento Atlas (escola certificada de ©Body-Mind Centering).

Més informació sobre la formadora i el centre col·laborador:

www.emmavillavecchia.com

www.casavirupa.com