Formació

COS: CONSCIÈNCIA, SENSACIÓ I MOVIMENT

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 10 de Gener al 01 d'Abril del 2022

c/reig i bonet 23 bx (gràcia), Barcelona

divendres, 9:30 - 11h

07 de Gener del 2022

120€

110

Tots els Nivells

tragantDansa [educació i creació en moviment]

tragantDansa (a Gràcia)

Olga Tragant

https://tragantdansa.com/contents/cos-consciencia-i-sensacio-en-moviment/

info@tragantdansa.com

666285715

Sobre el curs

Quin ús fem del cos propi? Com podem estar i moure’ns amb més llibertat, eficiència i qualitat?

Afinarem l’escolta del cos propi posant atenció al pes, al to, a la respiració, la mobilitat articular, i des d’on i com ens movem. Practicarem diverses maneres de moure’ns i d’organitzar el nostre gest, l’acció o el moviment.

Explorarem i descobrirem a partir d’exercicis de visualització, senso-percepció, seqüències simples de moviment i exploracions de moviment. A través d’una escolta fina i profunda treballarem individualment, i amb l’ajut de diversos materials i el suport del grup.

Ens valdrem de les pràctiques de l’anatomia vivenciada, la consciència sensorial, el mètode Feldenkrais, i l’exploració i del moviment i la dansa.

La pràctica d’aquest treball ens ajudarà a descobrir un cos més saludable i disponible i amb més llibertat de decisió i d’acció tant en els moviments quotidians com en qualsevol pràctica corporal i esportiva. En la dansa ens oferirà eficiència i riquesa en qualitats i matisos.

Olga Tragant (Barcelona)

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain entre el 2000 – 2016) i des del 2017 es forma en el Mètode Feldenkrais amb Beatriz Walterspiel. L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF, i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc. Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i al 2015 amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa i el moviment.