Formació

COS: consciència i sensació en moviment, a tragantDansa

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 13 de Gener al 03 d'Abril del 2020

c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia), Barcelona

Dimecres de 9:30 a 11:30h

12 de Gener del 2020

125€ trimestre / 16€ classe solta€

Manteniment i Postural

tragantDansa

Olga Tragant

tragantdansa.com/contents/cos-consciencia-i-sensacio-en-moviment/

info@tragantdansa.com

666285715

COS: consciència i sensació en moviment
amb Olga Tragant


dimecres de 9:30 a 11:30h
125€ trimestre / 16€ classe solta


ÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Creixement personal.
EXIGÈNCIA TÈCNICA: no es demana cap nivell de tècnica
EXIGÈNCIA FÍSICA: baixa – mitjana / requereix un treball intens d'atenció.
EXPERIÈNCIA: obert a tothom. Se'n poden beneficiar tant els qui s'inicien en el llenguatge corporal com la gent amb anys d'experiència en la dansa i pràctiques corporals i ballarins/nes.
REQUERIMENT: Es necessitarà un interès i curiositat en l'escolta interna i propera del propi cos.

paraules clau:
#consciència #sensorial #escolta #suau #intern #alliberar #salut #benestar #descobriment #exploració #creixement


Quin ús fem del cos propi? Com podem estar i moure'ns amb més llibertat, eficiència i qualitat?

Afinarem l'escolta del cos propi posant atenció al pes, al to, a la respiració, la mobilitat articular, i des d'on i com ens movem. Practicarem diverses maneres de moure'ns i d'organitzar el nostre gest, acció o moviment.

Explorarem i descobrirem a partir d'exercicis de palpació, visualització, senso-percepció, contacte, i amb seqüències simples de moviment i exploracions de moviment. A través d'una escolta fina i profunda treballarem individualment, i amb l'ajut de diversos materials i de companys.

Ens valdrem de diversos treballs, pràctiques i aprenentatges com: l'anatomia vivenciada, la consciència sensorial, el mètode Feldenkrais, i l'exploració del moviment i la dansa.

La pràctica d'aquest treball ens ajudarà a descobrir un cos més saludable i disponible i amb més llibertat de decisió i d'acció tant en els moviments quotidians com en qualsevol pràctica corporal i esportiva. En la dansa ens oferirà eficiència i riquesa en qualitats i matisos.Olga Tragant (Barcelona)

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S'ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l'any 2000 fins l'actualitat, havent realitzat la formació en Periné i Moviment.

L'Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l'Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d'espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa.


Més informació a https://tragantdansa.com/contents/cos-consciencia-i-sensacio-en-moviment/ o escrivint a info@tragantdansa.com