Formació

CONVOCATÒRIA OBERTA// Projecte de Dansa i Creació +65

Altres formacions

Del 04 d'Octubre al 11 de Decembre del 2022

C/ del Telègraf, 67, 08041 Barcelona, Barcelona

16.30h a 19h

13 de Setembre del 2022

Activitat gratuïta

Tots els Nivells

Equip Lights on stAGE! i A.R.E.A. Associació per a la Recerca Educativa en els Arts Escèniques

nunArt Guinardo

Iris Claramunt i Claudia Auzinger

https://www.lightsonstage.org/

info@lightsonstage.org

667620802

Presentem el projecte Lights on stAGE! i informem que s'obre la convocatòria de participació de la 2a edició.

Lights on stAGE! És un projecte transnacional entre Barcelona i Viena que desplega una sèrie d'accions en el marc de la Dansa Contemporània, la Creació Participativa i la Població +65 anys. Sent la principal branca del projecte, el procés de creació col•lectiva que anomenem Tens molt a moure. Per a aquest procés de creació obrim la participació a un grup de màxim 14 persones de més de 65 anys que hi vulguin participar.

No cal tenir una condició física concreta ni tampoc haver tingut experiència prèvia en les arts escèniques, tot i que el projecte sí que inclourà un entrenament físic i tindrà un fort component escènic, és per això que les participants han de tenir aquestes inquietuds, així com la disponibilitat i les ganes de comprometre's al procés sencer de creació. Tens molt a moure es portarà a terme des de l' octubre fins al desembre del 2022 a l' Espai de Creació nuNart Guinardó i el procés d’inscripció estarà obert fins al 23 de setembre inclòs.

A Barcelona el projecte el lidera A.R.E.A (Associació per a la Recerca Educativa en les Arts Escèniques) amb més de 30 anys d'experiència en la creació en Dansa, amb seu a Area, Espai de Dansa i Creació. La participació al procés de creació és totalment gratuïta per als i les participants, ja que es tracta d'un projecte co-finançat per la Unió Europea.

Estarem encantades de respondre si teniu qualsevol dubte o voleu ampliar alguna informació.

Silvia Cepero, Claudia Auzinger, Iris Claramunt