Formació

Convocatòria oberta per PROJECTem 7: creacions acompanyades

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 05 de Febrer al 04 de Maig del 2024

Telègraf, 67, Barcelona

dilluns i divendres d'11.30 a 14.30, dimecres de 12 a 15 h

20 de Gener del 2024

450€

450 €

Intermig i Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Gisela Creus i Triny Reinoso

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/projectem

nunart.creacions@gmail.com

PROJECTem és una proposta d’acompanyament a la creació en format grupal. L’objectiu és crear un grup estable de 8-10 intèrprets que formaran part d'un procés de creació durant 10-12 setmanes.

Aquesta proposta neix de la voluntat d’oferir un espai inclusiu de trobada, creixement i inspiració als participants. Un dels objectius principals és oferir eines i aprenentatges que tenen a veure amb una projecció professional en arts escèniques a través de la pràctica i la consecució d’un projecte creatiu.

La setena edició, serà de febrer a maig. El format serà de creacions acompanyades, i cada participant desenvoluparà, de manera acompanyada, diferents rols en diferents projectes. Durant el procés vetllem perquè cada persona pugui experimentar el rol que desitgi: intèrpret, coreògrafx, dramaturgx, direcció, etc.

Hi haurà 4 o 5 creacions simultànies, i entre 8 i 15 participants, que podran adoptar diferents rols en diferents creacions. Busquem persones amb ganes de desenvolupar idees, amb processos de creació que necessitin una empenta, o amb ganes de col·laborar en projectes de maneres diverses.

La convocatòria estarà oberta del 7 al 20 de gener! Més informació al web i al formulari!