Formació

CONFLICT MOVEMENTS

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

Del 21 al 22 d'Octubre del 2023

Carrer d'Eugeni d'Ors 12, 08028, Barcelona

De 10 a 14h

20 d'Octubre del 2023

45€

20 €

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

ELELEI

https://www.dansacat.org/ja-tenim-els-tallers-formatius-mes-votats-per-vosaltres/

projectes@dansacat.org

Objectius

Estimular, motivar i inspirar els alumnes perquè despertin el seu instint creador i no siguin només imitadors de moviments. / Transmetre que el món de la dansa contemporània és una professió i no un hobby. En el nostre missatge insistim constantment en això. Prendre responsabilitats amb ells mateixos perquè això es compleixi i així ser respectats, però també respectant aquest meravellós art i als que l’envolten. / Volem que els assistents prenguin riscos de principi a fi. Atrevir-se a fer el que mai no han fet abans i es connectin amb el seu instint i no amb el seu judici per descobrir així el desconegut d’ells. / Prioritzar l’experiència vivencial per sobre de l’exposició i la pretensió.

Contingut

Aquest workshop està dividit en dues parts. A la primera part incidim en la tècnica de sòl per ajudar els ballarins a entendre el concepte de com entrar i sortir del de manera eficaç i la següent part ens endinsem en la part creativa en relació amb allò instantani i el “movement research”.

FLOORWORK: Aquesta secció va enfocada a l’ús primordial de les espirals i les transicions ràpides per desafiar la coordinació, la resistència i la velocitat. En el desenvolupament de les frases s’utilitza així mateix les acrobàcies de capoeira per elevar el grau de dificultat, risc i divertiment. Aquests elements es fusionaran en una pràctica centrada en la connexió a la terra, l’eficiència, la fluïdesa i la connexió a través de l’espai dins i fora del terra.

MOVEMENT RESEARCH: Explorem la dansa, basant-nos en la dramatúrgia del moviment per compondre a l’hora de ballar, tant en formats d’improvisació com en espais de creació. Insistim com a conceptes magistrals, en el ritme i l’espai, per entendre que la nostra dansa pot tenir una gran gamma de possibilitats i colors.

DRAMATÚRGIA: Unim aquesta part amb la dramatúrgia teatral, on la pregunta entra a la dansa per saber què fem i per què ho fem a l’hora de parlar amb el cos dins dels diferents contextos i imaginaris. Ens interessa la història i les necessitats de l’artista a l’escenari.

Destinataris: Alumnes i professionals de dansa.

Durada: 8 hores.

ELELEI

ELELEI neix el 2019 de la col·laboració entre els artistes Sabrina Gargano (Barletta, Itàlia) i Rafa Jagat (València). Creen el 2020 el seu primer treball A CIEGAS, guanyant diversos premis internacionals. Al gener del 2021 creen el film de teatre físic MAY YOU LISTEN? pertanyent a la formació de la companyia jove de Jasmin Vardimon JV2 a Anglaterra i al maig 2022 estrenen MARATHON a Sadlers Well. SOY MADERA, segona creació de la companyia i co-produïda per Imaginarius festival, va ser estrenada el 26 de maig 2022 al mateix festival.
26_ELELEI