Formació

Comunicació digital en l’àmbit cultural: estratègies i eines

Cursos intensius o de curta durada

El 14 de Juny del 2024

Online, Online

10:00h-12:30 hores

12 de Juny del 2024

Activitat gratuïta

L'ICEC, mitjançant l'SDE, amb la col·laboració de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) organitza un mòdul formatiu de professionalització del sector de la dansa i les arts del moviment, que s'emmarca dins el II Pla d’impuls de la dansa de Catalunya 2023-2026.

El programa, que inclou 6 formacions entre els mesos d’abril i juny, s’inscriu en el Programa de suport a la formació, una de les 9 mesures del pla d’impuls per facilitar el desenvolupament i capacitació dels professionals de la dansa.

La sessió ofereix una immersió completa en el desenvolupament d’un pla estratègic. Aquest pla està dissenyat per permetre focalitzar els esforços de manera eficient i efectiva. Mitjançant l’anàlisi detallada dels objectius, el públic objectiu i la competència, els i les participants aprendran a crear un pla d’acció definit que s’alineï amb els seus objectius.

El pla estratègic es fonamenta principalment en l’ús intel·ligent dels continguts del lloc web de la companyia, grup o projecte de dansa i de les seves plataformes a les xarxes socials. El curs aborda en profunditat les tècniques per generar i optimitzar continguts de qualitat que captin l’atenció del públic i n’impulsin la participació. A més, s’exploraran les estratègies més eficaces per a les xarxes socials, incloent-hi la segmentació del públic, la gestió de la comunitat i la publicitat digital. Els i les participants aprendran a mesurar i avaluar el rendiment de les seves campanyes de màrqueting digital per ajustar-les i millorar-ne els resultats.

En resum, aquest curs proporciona als i les participants les eines i el coneixement necessaris per crear i executar un pla d’acció de màrqueting digital que els permeti assolir els seus objectius de manera efectiva i eficient en un entorn digital en constant evolució.

PROGRAMA

1. Estratègia integrada i marcs de treball.
2. La metodologia SOSTAC.
3. El viatge del client, la segmentació i la “creació de persones”.
4. Les quatre estratègies per créixer en la facturació en línia.
5. Tècniques per atraure visites a un lloc web.
6. Tècniques per convertir les visites.
7. Creació de continguts per a un lloc web.
8. Creació d’un pla d’acció en línia de l’empresa.

REQUISITS MÍNIMS: disposar d’un ordinador connectat a internet.