Formació

Classes de contemporani amb Laia Santanach

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 10 de Gener al 02 de Febrer del 2023

Area, Alegre de Dalt 55 , Barcelona

dimarts i dijous de 9.30h a 11h

02 de Febrer del 2023

14€

9 €

Nivell Avançat

Area, Espai de Dansa i Creació

Area, Espai de Dansa i Cració

Laia Santanach

https://www.areadansa.com/

info@areadansa.com

932107850

Classe Tècnica - PHYSICAL TOOLS

Proposo una classe començant amb un escalfament actiu per preparar el cos i poder arribar al final de la classe amb el màxim rendiment físic i explorant els límits del cos en moviment. Per això combino elements de la tècnica Limon amb elements de la tècnica “release”.
Treballarem a terra i dempeus el moviment en el treball de tors, en les espirals, suspensions i desequilibris així com les dinàmiques en el moviment i la seva musicalitat.

LAIA SANTANACH
Coreògrafa, ballarina i pedagoga de Barcelona. Actualment dirigeix la seva pròpia companyia de dansa sota el seu nom. El 2016 va crear el seu solo Ballant ballàvem. Des del 2017 es va interessar per treballar amb música electrònica en directe, i així va crear Replica, finalista dels Premis IT. Des del 2018, investiga la tradició i el ritual a les seves obres.
El 2019 va crear ÀER, guanyadora del Premi Delfí Colomé, finalista dels Premis Max a la millor coreografia i finalista dels Premis Dansacat a l'espai sonor.
El 2022 va estrenar TRADERE al Mercat de les Flors de Barcelona.
Les seves creacions han recorregut Espanya, França i Itàlia i han rebut el suport d'institucions com ara el Ballet Nacional de Marsella, el Mercat de les Flors i els Teatres del Canal, entre d'altres.
Paral·lelament, el 2016, co-crea el festival Menorca en Dansa, el qual segueix co-dirigint.
Actualment és docent de l'Aula de Dansa de la Universitat Autònoma de Barcelona i imparteix classes i tallers com a convidada

www.laiasantanach.com