Formació

Cicle: Mètode Feldenkrais. Autoconsciència a través del moviment

Cursos intensius o de curta durada

Del 17 de Febrer al 16 de Març del 2024

c/ església 1, l'Alzina, la Noguera (entre Ponts i Guissona)

dissabtes, de 10 a 13h

15 de Març del 2024

30€

55€ (2 dies)

Tots els Nivells

tragantDansa / tragantCamp

tragantCamp

Olga Tragant

https://tragantdansa.com/contents/prim-metode-feldenkrais-autoconsciencia-a-traves-del-moviment-2/

info@tragantdansa.com

666285715

17 Febrer i 16 Març
1 dissabte /més

sobre el curs

En aquestes classes treballarem a partir de moviments simples per tal d’afinar la nostre percepció i millorar l’organització del cos en moviment. Des d’un un enfocament suau i plaent millorarem la consciència sensorial, i les possibilitats de moviment per tal de moure’ns amb més facilitat, qualitat i llibertat.

Practicarem a través de seqüències progressives de moviments i us guiaré per tal d’anar posant atenció a diferents aspectes del cos, del moviment i l’acció. Aprendrem a escoltar i a sentir què fem i com ho fem, i a ser més conscients de patrons i hàbits que puguem tenir. Explorarem noves propostes d’organització i coordinació del moviment per tal de moure’ns d’una manera més saludable, disponible i eficient segons les necessitats que tinguem en el dia día, en l’esport, en la dansa, o en qualsevol altre activitat corporal.

Temàtiques dels diferents dissabtes:

dissabte 17 febrer: Alliberant la pelvis i els malucs
dissabte 16 de març: Alliberant la columna

____________________________________________________________________________

Olga Tragant (Barcelona)
Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l’any 2000 – 16. Es professora del Mètode Feldenkrais, acreditada per la International Feldenkrais Federation (Euro Tab). L’Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l’Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc. Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa: dansa contemporània, consciència i anatomia del moviment, improvisació/moviment creatiu.