Formació

CAMPAMENT DE KALARIPAYATTU

Cursos intensius o de curta durada

Del 05 al 07 de Juliol del 2024

Ilê do Canigó, Cistella, Figueres

Divendres 17h a Diumenge 13h

04 de Juliol del 2024

155€

135 €

Tots els Nivells

CRA'P, pràctiques de creació i recerca artística

Ilê do Canigó, Cistella, Figueres

Esther Freixa Ràfols

http://www.cra-p.org/?p=16672

info@cra-p.org

666763504

Un cap de setmana per practicar Kalari en plena natura.
Als vespres es proposarà compartir lliurement expressions artístiques com música, dansa, cant, poesia, teatre, performance, etc. El Kalaripayattu de Kerala (Índia) és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d’enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que tant professionals del teatre i de la dansa com tota persona interessada, el practiquen diàriament. Tots els nivells. No és necessària experiència prèvia.

Horari:
Divendres 17h a 20h
Dissabte 10h a 13h i 16h a 19h
Diumenge 10h a 13h
Arribada divendres a partir de les 16h
Sortida diumenge a partir de la 13h o després de dinar

És recomanable fer el cap de setmana sencer 3 dies (2 nits), però si no és possible hi ha l’opció de només dissabte o un dia i mig (1 nit).
Cadascú s’ha de portar el menjar. Hi ha cuina disponible.

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos. Des del 2012 apren Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam i Kalarigram, Índia, i des del 2015 obre la pràctica a Espanya amb classes regulars, tallers intensius i retirs on s’integra el Kalari amb altres disciplines com la meditació, el cant vèdic, el ioga i les exploracions de cos i natura. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.