Formació

Baila tu fuerza!

Cursos intensius o de curta durada

El 04 de Març del 2023

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

de 10 a 14 h

04 de Març del 2023

30€

30 €

Intermig i Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Sílvia Cepero

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/intensius/intensiu-4h-amb-silvia-cepero-balla-la-teva-forca

nunart.creacions@gmail.com

'Baila tu fuerza!' és una investigació transdicliplinar a través del cos i del moviment per abordar els conflictes. L'objectiu és trobar expressions creatives per a la força, recuperar la connexió amb nosaltres mateixos i apropar-nos més a l'experiència de qui som, treballant el dret a la llibertat d'expressió.

Es despleguen processos de creació mitjançant l'escolta curiosa del cos i l'expressió del moviment. S'aborda la necessitat que tenim com a societat de recuperar la sensació de llibertat, seguretat i sensibilitat. Seguint els senyals del cos i del moviment s'expressa el crit de llibertat i es posen límits que serveixin per tenir cura de la fragilitat. El conflicte s'entén com a trobada entre punts de vista diferents. Quan es dóna espai a les dues parts i es deixa de veure una de les parts com l'oponent és quan hi ha una negociació i comprensió d'oposats. L'objectiu és veure com això també es tradueix en el cos i el moviment.

Hi ha un moviment subtil, marginat i possiblement ocult dins nostre que es presenta com un conflicte. El taller proposa completar aquesta experiència i trobar la dansa on conflueixin els moviments desconeguts i els coneguts, descobrint també noves fisicalitats.

Es treballa amb exercicis de creació de dansa contemporània que combinen diferents tècniques d'improvisació i de treball de presència, sota el paradigma de la facilitació de processos. És una investigació útil per a professionals de les arts escèniques i per a persones que tinguin ganes d'indagar en el cos i el moviment. L'intensiu es desenvolupa en el format de 4 hores i es fan jocs, dinàmiques, exercicis de creació, propostes de moviment i espais de reflexió.